My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς στο συνέδριο του ΕΚΘ

Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς“Κοινό στόχο όλων αποτελεί η αποκατάσταση των δίκαιων εργατικών δικαιωμάτων που προσωρινά και μόνο έχουν ανασταλεί”, τόνισε στον χαιρετισμό του προς τους εργαζόμενους του ν. Θεσσαλονίκης ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. Γεώργιος Γεωργαντάς.

Ο βουλευτής του νομού εκπροσώπησε τη Νέα Δημοκρατία στο 31ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, οι εργασίες του οποίου πραγματοποιήθηκαν από 16-18 Νοεμβρίου στη συμπρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα,  ο κ. Γεωργαντάς παρακολούθησε τις εργασίες της πρώτης ημέρας και στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η Ελλάδα πρέπει και θα βρει τον βηματισμό της για να εξέλθει από την κρίση. Δεν μπορεί να τον βρει όμως με ένα εργατοϋπαλληλικό δυναμικό αποδυναμωμένο και αποκαρδιωμένο. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν με την συμμετοχή όλων ,αφού κοινός στόχος  είναι  η αποκατάσταση των δίκαιων εργασιακών δικαιωμάτων, που προσωρινά έχουν ανασταλεί».

Δελτίο τύπου του Πολιτικού Γραφείου του κ. Γεωργαντά

Σχόλια
One Response to “Ο Γεωργαντάς στο συνέδριο του ΕΚΘ”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά ακούω βαθιά και σαν όνειρο απο άλλη εποχή …”Αι δημοκρατικαί λειτουργίαι του κράτους και τα εργασιακά δικαιώματα των πολιτών έχουν ανασταλεί προσωρινώς, τουτέστιν θα επέλθει το πλήρωμα του χρόνου κατα το οποίον η Ελλάς θα εξέλθει εκ της κρίσεως ταύτης και με υψηλόν φρόνημα θα ατενίσει το μέλλον. Αι μεταρρυθμίσεις θα προχωρίσουν πάση θυσία δια την σωτηρίαν της χώρας και προς τούτο θα πατάξωμεν κάθε αντίστασιν οργανωμένων ομάδων, αι οποίαι καθοδηγούμεναι εκ σκοτεινών δυνάμεων επιθυμούν την κατάλυσιν του κράτους και την επιβολήν της αναρχίας. Αι συνδικαλιστικαί οργανώσεις οφείλουν να επιδείξουν εθνικόν φρόνημα και αυτοσυγκράτησιν προκειμένου η κυβέρνησις να προχωρήσει απρόσκοπτα εις το εθνοσωτήριον έργον της…”
    …και μετά σου λέει, δεν υπάρχουν φαντάσματα…

Σχολιάστε