My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κι οι περιπατητές ενάντια στη μονάδα -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Διακοπές ρεύματος σε 22 οικισμούς -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα βρόντηξε ο Γ. Μιχαηλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Παιονίας: Μην ρυπαίνετε -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς στη Γουμένισσα

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

goumenissa_georgantas_3Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψηφίου Βουλευτού της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Γουμένισσας.

Ο κ. Γεωργαντάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να στηριχθεί η προσπάθεια της Ν.Δ., μια προσπάθεια η οποία βοήθησε στην σταθεροποίηση της χώρας και έδωσε απτά αποτελέσματα στα οικονομικά μεγέθη της χώρας, τα οποία αναμένεται άμεσα να γίνουν ορατά και στους πολίτες.

goumenissa_georgantas_2Στην πολιτική του εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κ. Σιωνίδης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Στυλ. Βαμβίνης, οι αντιδήμαρχοι Απασχόλης και Υγείας Γ. Αλίρης και Παιδείας και Εθελοντισμού Εβελ. Πολιτίδου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικών Σταθμών ΠαιονίαςΑιμ. Δεβετζόπουλος, ο εντ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιωρ. Παμποράκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας Αθ. Τραχανίδης, ο πρώην Δήμαρχος Γουμένισσας Στ. Παπαπαναγιώτου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τριαν. Πέτρογλου και η πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. Παιονίας Γαρ. Καρβουνιάρη.

 

 

Σχολιάστε