My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς γι` αδελφοποιήσεις

georgantasΟ βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, στην εκδήλωση με θέμα: «Η Θεσσαλονίκη και οι Ευρωπαίες αδελφές της», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/2 στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Προεδρίας της Ελλάδος στην Ε.Ε. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη των αδελφοποιημένων με τη Θεσσαλονίκη πόλεων με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού της αδελφοποίησης, με τον κ. Γεωργαντά να υπογραμμίζει στο χαιρετισμό του ότι «η αδελφοποίηση πόλεων και κοινοτήτων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στις σχέσεις των λαών της Ευρώπης και στην ευρύτερη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των πόλεων και των κατοίκων τους μέσα από τη φιλία και τη συνεργασία τους».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι διπλωματικών αποστολών από Βουλγαρία, Ρουμανία και Αλβανία, καθώς και εκπρόσωποι δημοτικών αρχών των αδελφοποιημένων πόλεων.

Παρέστη, επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Μιχαήλ Κωσταράκος, βουλευτές και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απ` το Σύνδσμο Θεσσαλονικέων και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, της Περιφέρειας  Κεντρικής Ελλάδος και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Σχολιάστε