My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς για την Αυτοδιοίηση

georgantas_kedeΟ Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με την ιδιότητά του ως Τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. παρέστη την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)  στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου παρέστη   ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Αντώνης Σαμαράς  ο οποίος μίλησε στους συνέδρους για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη σημερινή οικονομική συγκυρία.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας  ο κ. Γεωργαντάς  παρακολούθησε τη συνέχεια των εργασιών του συνεδρίου στη διάρκεια των οποίων μίλησε ο Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος.

georgantas_xanthi_`Στη Ξάνθη

Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 ο Βουλευτής  ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς  παρέστη στην 2η Προσυνδιάσκεψη  της Νέας Δημοκρατίας  με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Νέα Οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα» που πραγματοποιήθηκε  στην Ξάνθη.

Ο κ. Γεωργαντάς στην ομιλία του παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Επισήμανε επίσης ότι την επιτυχημένη προσπάθεια των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θέτει σε κίνδυνο η αντισυνταγματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη δέσμευση των αποθεματικών τους.

Σχολιάστε