My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

Ο ΓΑΣΚ σε νυχτερινό πάρτι δρόμου!

ΓΑΣ Κιλκίς - ΛογότυποΈνα νυχτερινό πάρτι στους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με δρομείς να πρωταγωνιστούν και τον κόσμο να τους ενθαρρύνει και να τους παροτρύνει, σε μια διαδρομή που ποτέ δεν ήταν ανοιχτή και προσβάσιμη στους πολίτες της πόλης.

Ένας αγώνας για όλους. Όπως είναι και το σλόγκαν της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ,χορηγού των5 χιλιομέτρων. Ένας αγώνας για μικρούς άνω των 12 ετών και για μεγάλους μέχρι 90 ετών. Όλοι έχουν θέση και μπορούν να συμμετάσχουν στους δύο αγώνες, που θα ξεκινήσουν με τη δύση του ήλιου, το απόγευμα της Κυριακής 21 Οκτωβρίου.

Μια γιορτή του αθλητισμού και της υγείας. Ένας αγώνας που έρχεται να προστεθεί στην πολύ πετυχημένη διοργάνωση του Απριλίου, του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που στις 21 Απριλίου 2013 θα διεξαχθεί για 8η χρονιά από τον Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ.

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς φυσικά και δεν μπορούσε να απουσιάζει από το πάρτι αυτό. Ήδη οι αθλητές και οι αθλήτριες του έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους  και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, που τόσοι δρομείς θα βρεθούν να τρέχουν φθινόπωρο στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στον αγώνα του διεθνούς ημιμαραθωνίου θα λάβουν μέρος ο Βαλκανιονίκης του μαραθωνίου Γιάννης Παπαδόπουλος, οι βετεράνοι Αντώνης Σαρίδης, Λάζαρος Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Βραχιόλογου , ενώ στα 5000 μ θα αγωνιστούν οι Φίλιππος Μισαηλίδης, Αιμίλιος Μαβίδης, Κυριάκος Αβράμογλου και η Ευρυδίκη Ασημακίδου.

 

Σχολιάστε