My Twitter Feed

2 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Βαρθολομαίος: Επίσκεψη στη ΠΕΚ -

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Επίσκεψη Παπανδρέου στο Κιλκίς -

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Τους έπιασαν με 60 κιλά κάνναβη! -

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Κρασιά ζυμωμένα με βραβεία! -

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Άσπρος: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο -

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Στα ύψη νεκροί – διασωληνωμένοι -

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

24ωρη απεργία στα νοσοκομεία -

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Σαρώνει πάντα ο κορωνοϊός! -

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Ο Βαρθολομαίος στη Δευτεροβάθμια

Την πρώτη του επίσκεψη εργασίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου ο νέος μητροπολίτης Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος, τον οποίο πλαισίωναν οι π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και Ισίδωρος Μπαϊρακτάρης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σωτήριος Μαρκάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Θεόδωρος Χριστοφορίδης παρέθεσε τα εκπαιδευτικά ζητήματα που απασχολούν τη Διεύθυνση και άπτονται των ενδιαφερόντων της Εκκλησίας.

Από τη πλευρά του ο μητροπολίτης γνωστοποίησε ότι πριν τα Χριστούγεννα θα επισκεφτεί όλα σχολεία για να συνομιλήσει με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Με πρόταση του κ. Βαρθολομαίου θα υλοποιηθούν συνεργατικές δράσεις με θεματολογία τη μικρασιατική καταστροφή, στις οποίες θα συμμετέχουν οι δύο Διευθύνσεις, ενώ χαιρέτησε τη λειτουργία των νεοσύστατων πειραματικών σχολείων του Κιλκίς.

Ο κ. Βαρθολομαίος χάρισε στον κ. Χριστοφορίδη μία εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενώ ο τελευταίος ανταπέδωσε με μια σειρά βιβλίων. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη γνωριμία του ιεράρχη με το προσωπικό της διεύθυνσης.

Σχολιάστε