My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Αν. Πογέλης με τον Δ. Κυριακίδη

Η δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συνεχίζει ακάθεκτη τη νικηφόρα πορεία της προς τις δημοτικές εκλογές με προγραμματικό λόγο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις του Δήμου Κιλκίς και με πρόσωπα καταξιωμένα στην τοπική μας κοινωνία για το έργο, την αποτελεσματικότητα και την αυτοδιοικητική τους συνέπεια.

Ο Ανέστης Πογέλης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Κιλκίς, απαντά θετικά στις νέες αυτοδιοικητικές προκλήσεις του Κλεισθένη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη.

Δήλωση Ανέστη Πογέλη

Για όλους εμάς που βιώνουμε την Αυτοδιοίκηση ως τρόπο συνεισφοράς στον τόπο μας και στο συμπολίτη μας, αναπτύσσοντας καθημερινή τριβή με τα πολυεπίπεδα αντικείμενά της, η έννοια της διεκδίκησης καλύτερων συνθηκών ζωής στο Δήμο μας, στην πόλη και στα χωριά μας, είναι μια διαρκής προσπάθεια. Καθετί για το οποίο δουλέψαμε μας ακολουθεί και ορίζει το δικό μας αυτοδιοικητικό ανάστημα.

Στο Δήμο Κιλκίς, τα τελευταία χρόνια έχουν υλοποιηθεί πολλά έργα υποδομής, με πολύ αγώνα και προσωπικό ξόδεμα δυνάμεων και χρόνου. Εκτιμώ, ότι μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα με προγραμματισμό, με οργανωμένο σχέδιο και σωστό συντονισμό.

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημήτρη Κυριακίδη γιατί μας συνδέουν δεσμοί εμπιστοσύνης και κοινές αξίες, οι οποίες είμαι βέβαιος ότι θα μεταφραστούν σε γερές βάσεις μιας ανανεωμένης αναπτυξιακής πρότασης για το Κιλκίς και τα χωριά μας. Για τους λόγους αυτούς δηλώνω παρών στην εκλογική αναμέτρηση και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Το αυτοδιοικητικό μέλλον του Δήμου Κιλκίς είναι να Πάει Μπροστά. Και τούτο θα επιτευχθεί με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη, με συναινέσεις και συνεργασία για το καλό του τόπου και των συνδημοτών μας.

Βιογραφικό Ανέστη Πογέλη

Ο Ανέστης Πογέλης γεννήθηκε το 1972 στο Κιλκίς αλλά η καταγωγή του κρατά από την Κορωνούδα. Είναι μηχανολόγος –μηχανικός. Στην αυτοδιοικητική σκηνή του α’ βαθμού παρουσιάστηκε το 2014 οπότε και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς  με την πλειοψηφήσασα δημοτική παράταξη ‘’Άνοδος – 7 Πολις’’ του Δημήτρη Σισμανίδη. Από τον Αύγουστο του 2018 ασκεί καθήκοντα Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων ενώ από το Νοέμβριο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2018 ήταν Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών.

Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) ενώ παράλληλα είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.).

Στο παρελθόν έχει διατελέσει:

–              Νομαρχιακός Σύμβουλος Κιλκίς

–              Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμιγούς Αναπτυξιακής Επιχείρησης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κιλκίς

–              Συντονιστής του Κέντρου Υποδοχής Επενδυτών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κιλκίς

–              Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου ν. Κιλκίς

–              Μέλος της Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας

–              Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μηχανικών ν. Κιλκίς

–              Μέλος της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Είναι έγγαμος με την δικηγόρο Άννα – Μαρία Τσαλικίδου και έχουν δύο παιδιά, το Δημήτρη 16 ετών και την Κασσιανή – Νικολέτα 14 ετών. Ζει μόνιμα στο Κιλκίς με την οικογένειά του.

Δελτίο τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε