My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Αλ. Σεϊτανιώτης στο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Γεννήθηκα στο Κιλκίς στις 28/01/1991, η καταγωγή μου είναι απο το Πυργωτό Κιλκίς της Δημοτικής κοινότητας Γαλλικού. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδικότητες στην προπονητική ποδοσφαίρισης και αθλητικών δρόμων. Επίσης είμαι απόφοιτος της σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Συνεχίζοντας την πορεία του πατέρα μου και την ενασχόλησή του με τα κοινά, διατελώντας επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δήμο Γαλλικού και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να ανταποκριθώ στις ανάγκες των καιρών για τον Δήμο μας και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό ‘’ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ο Δήμος στα Χέρια του πολίτη’’ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγαθόπουλο Δημήτρη που μου έκανε τη τιμητική αυτή πρόταση.

Η νέα γενιά σήμερα βιώνει και αντιλαμβάνεται σε τεράστιο βαθμό τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει σε μια πόλη αδρανοποιημένη σε πολλούς τομείς. Η νέα γενιά όμως είναι αυτή που πρέπει να αντιδράσει και μέσα απο μια τέτοια διαδικασία όπως οι τοπικές εκλογές του τόπου μας να βγεί μπροστά, να αγωνιστεί και να δραστηριοποιηθεί επί της ουσίας για τον τόπο στον οποίο μεγάλωσε και αγαπά.

Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Αγαθόπουλος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να φέρει την αλλαγή στο Δήμο μας μέσα απ’τις αξίες του σαν άνθρωπος. Έχει αποδείξει έμπρακτα στη τοπική κοινωνία επί σειρά ετών, το ενδιαφέρον του για τον τόπο με καθαρή συμμετοχή και συνεισφορά στα κοινά.

Υποχρέωσή μου να συμβάλλω με κάθε δύναμη που διαθέτω για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και με διάθεση να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας στο πλάι του Δημήτρη Αγαθόπουλου.

Σεϊτανιώτης Αλέξανδρος

Σχολιάστε