My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ο Αθ. Λαβασάς με τον Δ. Τσαντάκη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του ΛΑΒΑΣΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ:

“Γεια σας, λέγομαι Αθανάσιος Λαβασάς του Πλάτωνα και της Μαρίας και γεννήθηκα στο Κιλκίς. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

Αποφάσισα να εκτεθώ στην κρίση των δημοτών του Κιλκίς ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και επέλεξα τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς του Δημήτρη Τσαντάκη, ως τον καταλληλότερο για την επόμενη μέρα του Κιλκίς.

Σπούδασα γραφιστική και έκανα σεμινάρια ειδικεύσεων στη Θεσσαλονίκη και στο Παρίσι. Δουλεύω κοντά στα 30 χρόνια σε ένα απαιτητικό επάγγελμα που πάντα χρειάζονται οι ιδέες, η φαντασία και η διαχείριση καινούργιων προγραμμάτων και τεχνικών. Διατηρώ κατάστημα γραφιστικών υπηρεσιών, ψηφιακών εκτυπώσεων και ειδών χαρτοπωλείου στην πόλη μας.

Επιπλέον έχω παρακολουθήσει σεμινάρια διαχείρισης πολιτιστικού προϊόντος και ενδυνάμωσής του. Οι ξένες γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά είναι επίσης χώροι στους οποίους μπορώ να κινούμαι άνετα.

Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με πολιτιστικό σύλλογο της πόλης μας καθώς και με αθλητικό. Είμαι τυχερός γιατί η ενασχόληση μου αυτή με έχει πείσει ότι με κατανόηση, θέληση, ανοιχτό μυαλό και αληθινή συνεργασία μπορούν να γίνουν πράγματα χρήσιμα και ωφέλιμα για όλους. Ο εθελοντισμός είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται και δυναμώνει με τη γνώση και την επιστημονική κατάρτιση.

Η αξιοποίηση των παραπάνω συνδυαστικών στοιχείων πιστεύω ότι μου δίνουν τα εχέγγυα για να μπορέσω να διαχειριστώ θέματα των δημοτών μας με επιτυχία και να αποτελέσω μία αξιόπιστη επιλογή των δημοτών.

Ο πολιτισμός και η παιδεία είναι στοιχεία που μπορούν να δώσουν καινούργια και καλύτερα δεδομένα για όλα τα προβλήματα της περιοχής μας. Η αλλαγή νοοτροπίας στην αντιμετώπιση διαφόρων δυσκολιών καθώς και ο αλληλοσεβασμός είναι μία καλή αρχή καλυτέρευσης του κλίματος.

Συνεργάζομαι με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και ζητάω την ψήφο σας για να πάμε τον Δήμο μας ένα βήμα παραπάνω προς την σωστή κατεύθυνση.”

Ανακοίνωση της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

“Καλωσορίζουμε τον Θανάση Λαβασά στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, έναν σοβαρό, αξιοπρεπή και καλλιεργημένο επαγγελματία της πόλης με ισχυρή προσωπικότητα. Είναι σίγουρο ότι με τις γνώσεις που έχει στα θέματα της πόλης και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει με την ενασχόληση με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, αποτελεί μία πολύ δυνατή επιλογή των δημοτών μας. Ο συνδυασμός μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά με τις σοβαρές υποψηφιότητες που ανακοινώνει, ότι έχει ανοιχτούς ορίζοντες και αγκαλιάζει ολόκληρη την κοινωνία του δήμου μας για ένα πολύ ελπιδοφόρο αύριο.”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε