My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Αίας στη Παγκόσμια Ημέρα Τζούντο

aias-kilkis

3Στο Ιβανώφειο Θεσ/νίκης την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 γιoρτάστηκε  η Παγκόσμια ημέρα του Τζούντο και η συμπλήρωση 153 ετών από την γέννηση του ιδρυτή του τζούντο Dr Jigoro Kano. Mε πρωτοβουλία των Δασκάλων του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσ/νίκης Μαϊστρέλλη Αυγερινού 3 DAN  και του Α.Σ. Άιας Κιλκίς Καρύτσα Αθανασίου 2 DAN διοργανώθηκε κοινή προπόνηση Ραντόρι  προς τιμήν του πρώην προέδρου του Kiwi Judo Club Osaka της Ιαπωνίας Masaru Iwata Sensei  ανοίγοντας έτσι  τον κύκλο δράσεων του Βαλκανικού τμήματος Kiwi Judo Club.

Στο προπονητικό κομμάτι ήταν ένα δυνατό τέστ για τους τζουντόκα του Άιαντα Κιλκίς, εν’ όψει  του Διεθνούς τουρνουά Τζούντο, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στο Αμύνταιο Φλώρινας και για τους  κυανόλευκους τζουντόκα εν’ όψη  του Ευρωπαϊκού τουρνουά Τζούντο στο  Βενέρε της Ιταλίας.

2Πριν την έναρξη του ραντόρι εκ μέρους του προπονητή του Άιαντα Κιλκίς Κου Καρύτσα Αθανασίου 2 DAN πραγματοποιήθηκε ομιλία  για την Ιστορία του αθλήματος και για τον Ιδρυτή  Dr Jigoro Kano.

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα για την Παγκόσμια ημέρα του Τζούντο.

Το Δ.Σ. του Άιαντα Κιλκίς και η πρόεδρος Κα Έφη Βασιλειάδου – Κουκάκη ευχαριστούν θερμά τον Γ.Σ. Ηρακλή Θεσ/νίκης για την πρόσκλησή τους σε αυτήν την μεγάλη γιορτή  του τζούντο και εύχονται καλή επιτυχία στους αγώνες της Ιταλίας στους κυανόλευκους τζουντόκα και στον προπονητή τους Κο Μαϊστρέλλη Αυγερινό 3 DAN. Παράλληλα εκφράζονται οι ευχαριστίες στους γονείς των τζουντόκα του Άιαντα Κιλκίς, που στηρίζουν τις προσπάθειές των παιδιών τους με την παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις και του αγώνες του τμήματος τζούντο.

Τέλος το Δ.Σ. του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης «Φάρμα Κουκάκη», κατάστημα «Ο Ποδηλάτης» και την βιοτεχνία «Φίλλιπος Σπόρ».

 

Σχολιάστε