My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ο Αίας Κιλκίς σε διεθνές σεμινάριο

Το διήμερο 3 – 4 Δεκεμβρίου ο Αίας Κιλκίς συμμετείχε στο 1ο Διεθνές Σεμινάριο Τζούντο στην Ελλάδα στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Πανοράματος «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στη Θεσ/νίκη με 8 αθλητές των ακαδημιών του.

Διοργανωτής ο Ολυμπιονίκης Mr Ippon του παγκοσμίου Τζούντο Ηλίας Ηλιάδης με τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και καλεσμένους των 30χρονο Ουκρανό Γκεόργκι Ζανταράια (ήταν τρίτος στους Ολυμπιακούς του Ρίο στα 66κ.), τον Ζεμπέτα Ρεκιασβίλι παγκόσμιο πρωταθλητή της Γεωργίας , την 5η Ολυμπιονίκη της Αθήνας Μαρία Καραγιαννοπούλου και τον πρωταθλητή Ευρώπης Γιώργο Αζωίδη (και πρόσφατα τρίτο στο γιουρόπα λιγκ).

Το γυμναστήριο του Πανοράματος κατακλύστηκε και τις δύο μέρες (με διπλό πρόγραμμα πρωί και απόγευμα) από τζουντόκα ηλικίας 4 ετών μέχρι και… 60.

Την ευκαιρία να προπονηθούν με τους Ολυμπιονίκες και να διδαχθούν τα «μυστικά» των Ολυμπιονικών  είχαν  οι παρακάτω αθλητές των ακαδημιών μας Κατσαρώνας Αλέξανδρος, Αζναουρίδης Δημήτριος, Αζναουρίδης Στυλιανός, Καρατζάς Κων/νος, Σοφιόγλου Νικόλαος, Χρυσανίδης Αθανάσιος και οι αθλητές ΑΜΕΑ με κινητικά προβλήματα Κατσαρώνας Αθανάσιος και Τριανταφυλλίδης Εμαννουήλ ωφελούμενος από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και Διημέρευσης ΑΜΕΑ  Κιλκίς, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την «Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ» (εορτάζεται 03 Δεκεμβρίου) κάνοντας προπόνηση στο αγαπημένο τους άθλημα μαζί με τους Ολυμπιονίκες.

Μαζί τους ο προπονητής μας Καρύτσας Αθανάσιος ο οποίος παρακολούθησε το σεμινάριο και διδάχθηκε τα «μυστικά» των Ολυμπιονικών προς όφελος των αθλητών μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή του σεμιναρίου, και εκφράζει τις ευχαριστίες του στους γονείς των αθλητών μας που βρέθηκαν δίπλα στους αθλητές μας κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Σχολιάστε