My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Άθλος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα

Στις 19 – 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Βοσνία Ερζεγοβίνη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing ανδρών – γυναικών της W.A.K.O. σε όλα τα τα στυλ του αθλήματος . Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε ο αθλητής Αναδιάδης Σίμος στην κατηγορία ανδρών στα κιλά -60 στυλ low kick.

Η επιλογή του αθλητή να συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα του Kick Boxing έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία μετά την διάκριση του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο έτος. Ο Αθλητής του Κιλκίς κατάφερε να πλασαριστεί στην οκτάδα της κατηγορίας τους

Όλοι οι αθλητές της Ελληνικής Αποστολής πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις .

Ο προπονητής του Α.Σ.Αθλος Κιλκις και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πουντζουκιδης Κων/νος μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών της Ελληνικής Αποστολής και ιδιαίτερα για τον αθλητή του Σωματείου του Κιλκίς που κατάφερε να πλασαριστεί στην οκτάδα τονίζοντας ότι οι εμπειρίες και οι στιγμές που ζει ένας αθλητής σε τέτοιου είδους και επιπέδου αγώνες του μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό του για πάντα .

Τέλος ο Συνοδός του αθλητή Μουτσάκης Αναστάσιος παρακολουθώντας τους αγώνες δήλωσε ότι οι αθλητής του συλλόγου Ανανιαδης Σιμος βρίσκονταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και υψηλό επίπεδο αποδεικνύοντας την πολύ καλή προετοιμασία που πραγματοποίησε από τους προπονητές για να παραστεί σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα .

Δελτίο τύπου από Άθλο

Σχολιάστε