My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Οχυρωμένη η Ιερισσός – Σειρά εκδηλώσεων

ierissos1ierissos2Με χωμάτινα αναχώματα έχουν αποκλειστεί όλες οι προσβάσεις προς την πόλη της Χαλκιδικής. Με αυτό τον τρόπο οι κάτοικοι αντιδρούν σε όσα έχουν συμβεί από τα ξημερώματα της Τετάρτης και την σύλληψη δύο συγχωριανών τους. 

Μάλιστα η συγκεκριμένη μορφή κινητοποίησης δεν θα είναι η μοναδική, καθώς μέχρι και την Κυριακή οπότε αναμένεται να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες έχουν προγραμματιστεί καθημερινά κινητοποιήσεις.

ierissos3Έτσι, σήμερα (11/04) και αύριο (12/04) θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και ενημέρωσης του κόσμου στις 18.00 τα απογεύματα της Πέμπτης και της Παρασκευής στο άγαλμα Βενιζέλου. Επίσης, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει καθιστική διαμαρτυρία.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένα ούτως ή άλλως συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις της χώρας στα πλαίσια πανελλαδικής διαμαρτυρίας για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική. Στη Θεσσαλονίκη το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι. Τέλος, την Κυριακή, την ημέρα που απολογούνται οι δύο συλληφθέντες κάτοικοι της Ιερισσού, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ώρα της απολογίας, που έχει οριστεί στις 11.00.

euro2day.gr

 

 

Σχολιάστε