My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ουρές πλέον στο κλειστό τελωνείο

Κλειστή παραμένει και σήμερα Τετάρτη η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, από αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού Κιλκίς και άλλων περιοχών της Κ. Μακεδονίας. Το αποτέλεσμα είναι να σχηματιστούν ήδη ουρές από φορτηγά και νταλίκες. Ωστόσο, οι αγρότες δηλώνουν ότι όσα οχήματα μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα περνάνε.

Στο μπλόκο που στήθηκε στο μεθοριακό σταθμό χθες Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα γενική συνέλευση για να καθορίσουν οι αγρότες τις επόμενες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με δήλωση αγρότη του Κιλκίς στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, αστυνομικοί γράψανε έναν συνάδελφό τους με πρόστιμο 4.000 ευρώ, επειδή έφερνε στο σημείο του μπλοκ αντίσκηνα, και η κίνηση αυτή όξυνε την κατάσταση, με αποτέλεσμα οι αγρότες να σκληρύνουν τη στάση τους.

Υπενθυμίζεται, ότι στο μπλόκο που στήθηκε στον κόμβο της Ειδομένης, πλησίον του τελωνείου των Ευζώνων, βρίσκονται εκτός από αγροτοκτηνοτρόφους του νομού Κιλκίς και συνάδελφοί τους από τα Γιαννιτσά, τη Χαλάστρα, τη Χαλκηδόνα, τα Μάλγαρα, τη Σίνδο Θεσσαλονίκης, το Νησέλι Αλεξάνδρειας και το Αιγίνιο Πιερίας.

 

Σχολιάστε