My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του ΕΕΣ Κιλκίς

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 6 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η  ορκωμοσία των νέων Εθελοντών Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της τάξης του 2012, του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς.

Η  πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς κ. Αικατερίνη Φραγγίδου στη μεστή ομιλία της ανέπτυξε τις αρχές και τα ιδανικά του Εθελοντισμού και τις δραστηριότητες του τμήματος. Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε φωτογραφικό αρχείο της ιστορίας του  Ε. Ε. Σ. μαζί με τις δραστηριότητες του τοπικού τμήματος, ενώ η ορχήστρα και η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς υπό τη διεύθυνση της κ. Σοφίας Καραλαζάρου κάλυψε το μουσικό μέρος. Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης απονομή τιμητικών διακρίσεων  στην αιμοδοσία του Νοσοκομείου που αδιάλειπτα στηρίζει το τοπικό τμήμα και το έργο του, στην Διοίκηση του Νοσοκομείου καθώς επίσης και στον κ. Αθανάσιο Κουκάκη (Φάρμα Κουκάκη) για την μεγάλη προσφορά του σε γαλακτοκομικά προϊόντα επί μακρόν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τους χαιρετισμούς τους η  τομεάρχης Εθελοντισμού του  Ε. Ε. Σ. και Ολυμπιονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος  Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Δέντσορας με τη συνοδεία μεγάλου αριθμού ένστολων εθελοντών από τη Θεσσαλονίκη και η εκπαιδεύτρια των Εθελοντών μας και προϊσταμένη Νοσηλευτικής τμήματος Θεσσαλονίκης κ. Ευγενία Τριανταφυλλίδου.

Παρευρέθησαν επίσης εκπρόσωποι της εκκλησίας, ο εκπρόσωπος της αντιπεριφέρειας κ. Θωμαΐδης, ο Πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ κ. Αμανατίδης, ο τέως βουλευτής κ. Φραγγίδης, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς κ. Κυριακίδης και η εκπρόσωπος του Γηροκομείου κ. Τοπαλίδου,  καθώς και πλήθος κόσμου.

Δελτίο τύπου από ΕΕΣ Κιλκίς

Σχολιάστε