My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ορειβατικός Κιλκίς: Έκοψε πίτα στα χιόνια

oreibatikos-kilkisΤο σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου 2013 ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτα του σε προγραμματισμένη εξόρμησή του στα ορεινά των Τρικάλων, στην κοσμοπολίτικη Ελάτη και στο όμορφο Περτούλι. Στην εξόρμηση συμμετείχαν μέλη αλλά και φίλοι του συλλόγου, οι οποίοι μετακινήθηκαν τόσο με το λεωφορείο όσο και με ιδιωτικά οχήματα.

Σύμμαχος της εξόρμησης ο υπέροχος καιρός, το Σάββατο, που επέτρεψε τη βόλτα και τις περιηγήσεις στα Τρίκαλα. Η διανυκτέρευση πραγματοποιήθηκε στο υπέροχο, ζεστό και φιλόξενο ξενοδοχείο «Παπαναστασίου», στο κέντρο της Ελάτης και η κοπή της πίτας στην ταβέρνα του ξενοδοχείου με τις ποικίλες νοστιμιές. Τους ευχαριστούμε βαθύτατα για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση που μας παρείχαν. Το τυχερό κομμάτι με το φλουρί βρέθηκε στα χέρια του μικρού Νικόλα, μαθητή της Στ΄  Δημοτικού, ο οποίος παρέλαβε και το δώρο του.

Την επομένη, Κυριακή 20 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη τόσο στο χιονοδρομικό κέντρο του Περτουλίου, που είχε πολύ χιόνι καθώς και στα κοντινά χωριά Περτούλι και Νεραϊδοχώρι. Οι μικροί φίλοι μας που συμμετείχαν στην εξόρμηση, πραγματικά απόλαυσαν το χιόνι, έκαναν σκι, έπαιξαν χιονοπόλεμο. Η επιστροφή το βράδυ της Κυριακής μας βρήκε όλους ικανοποιημένους, ευχαριστημένους αφήνοντας μας με τη γλυκιά προσμονή της επόμενης εξόρμησης.

Επόμενη δραστηριότητα

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εξόρμηση του Συλλόγου σε χιονοδρομικό κέντρο που θα επιλεγεί ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες. Πιθανότατα θα είναι το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου ή των 3-5 Πηγαδίων ή του Καϊμακτσαλάν ή και του Πισοδερίου ή και Ελατοχωρίου, καθώς είναι και τα κοντινότερα αλλά και πλήρως οργανωμένα  προσφέροντας δυνατότητες ενοικίασης και εκμάθησης σκι για αρχάριους και προχωρημένους.

Ο Σύλλογος προτίθεται να κλείσει δάσκαλους του σκι ανάλογα με τους συμμετέχοντες και να προμηθευτεί κάρτες λιφτ και ενοικίαση εξοπλισμού με μειωμένη τιμή. Για το λόγο αυτό η άμεση δήλωση των συμμετοχών είναι απαραίτητη για το συντονισμό όλων των παραπάνω και την πετυχημένη οργάνωση της εξόρμησης.

Ελάχιστος αριθμός ατόμων για την πραγματοποίησή της είναι τα 20 – 25 άτομα.

 

Αρχηγός εκδρομής:  Ασλανίδης Παναγιώτης (6946332914)

Εκκίνηση:Το πρωί της Κυριακής 27 Ιανουαρίου στις 7:00 π.μ. από την πλατεία Ειρήνης.

Κόστος συμμετοχής: 15€ (για το λεωφορείο).

Δηλώσεις συμμετοχής στον αρχηγό της εκδρομής

Θα μας βρείτε στο διαδίκτυο: http://oskilkis.webnode.com

 

Σχολιάστε