My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Σύμβουλος του Αυγενάκη

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς και δικηγόρος στο επάγγελμα, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, ορίστηκε σύμβουλος του γραμματέα της ΝΔ,  Λευτέρη Αυγενάκη, για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης. Για τον ορισμό του εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

“Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον Πρόεδρο της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξής μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αεικίνητο και αποτελεσματικό Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την ανάθεση στο πρόσωπό μου καθηκόντων Συμβούλου του Γραμματέα της ΝΔ για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης, τομείς νευραλγικούς καθώς  τα τελευταία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Δημόσια Διοίκηση καταδυναστεύεται και χειραγωγείται ενώ γίνεται συστηματική προσπάθεια εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης ως επίφαση νομιμότητας  .

Η ευθύνη της θέσης αποτελεί τιμή , αλλά η υπευθυνότητα της άσκησης καθηκόντων υποχρέωση για μένα ιδιαίτερα στην επερχόμενη προεκλογική περίοδο οπου θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις της αλήθειας και του ρεαλισμού που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  με τον λαικισμό των σημερινών κυβερνώντων.

Αυτονόητο ότι υπήρξα και παραμένω απλός στρατιώτης και εθελοντής της παράταξης ανεξαρτήτως θέσης υπηρετώντας με συνέπεια την αρχή “ Έκαστος εφ΄ω ετάχθη”.

Καλές Γιορτές σε όλους  , Δημιουργικό και Ελπιδοφόρο Νέο Έτος.”

Σχολιάστε