My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς κατά υποψηφίου της …ΟΝΝΕΔ!

Ο Γ. Ασημακόπουλος

Ο Γ. Ασημακόπουλος

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του υποψηφίου προέδρου της ΟΝΝΕΔ εξέδωσε η …ΟΝΝΕΔ Κιλκίς! Σύμφωνα με τη ΝΕ Κιλκίς, ο υποψήφιος Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία της οργάνωσης στο Κιλκίς με “τη παρέα του”, χωρίς να παραστεί κανένα μέλος του ΔΣ της Νομαρχιακής Επιτροπής!

Η οργάνωση κάνει λόγο για ίντριγκες, πολιτικά παιχνίδια και μαγειρέματα, καθώς και γι` ανάγκη να ανοίγουν τα γραφεία της οργάνωσης “για τον κόσμο της παράταξης και τους πολίτες που έχουν κάτι να πουν και όχι για κλειστές παρέες”.

Η ανακοίνωση της ΝΕ Κιλκίς της ΟΝΝΕΔ:

Το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε το Κιλκίς και συγκεκριμένα τα γραφεία της οργάνωσης, ο υποψήφιος για τη προεδρία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στις επικείμενες εκλογές, Γιώργος Ασημακόπουλος. Στη παρέα του υπήρχαν φίλοι και μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.. Θέλουμε να σημειώσουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς δεν ενημερώθηκε για την επίσκεψη του στη πόλη μας και δεν παρέστει .

Ως Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς και ως νέοι που σεβόμαστε τους θεσμούς και τη οργάνωση ποτέ δεν προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε αυτή. Δεν μας αρέσουν ούτε οι ίντριγκες ούτε τα πολιτικά παιχνίδια και το έχουμε αποδείξει. Δηλώνουμε απογοήτευση για τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου ο οποίος ενώ δεν σεβάστηκε τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, δηλώνει ότι θέλει να διοικήσει την οργάνωση.

Εφιστούμε την προσοχή του, στην «αυλή» του γιατί με τις επιλογές του(ς) προσβάλει τον εαυτό του και ακυρώνει τον αγώνα του. Επίσης καλό θα ήταν τα γραφεία της οργάνωσης μας, που συστεγάζονται με τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. και της ΔΗΜ.ΤΟ. Κιλκίς, να ανοίγουν για τον κόσμο της παράταξης μας και τους πολίτες που έχουν κάτι να μας πουν και όχι για κλειστές παρέες.

Εάν δε ανακαλύψουμε μαγειρέματα στα γραφεία μας, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψουμε τους chef. Η κοινωνία έχει σημαντικότερα προβλήματα και ως νεολαίοι της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. φροντίζουμε να είμαστε κοντά σε αυτά με ουσιώδεις δράσεις και όχι με ανούσιες πράξεις.”

Σχόλια
2 Σχόλια to “ΟΝΝΕΔ Κιλκίς κατά υποψηφίου της …ΟΝΝΕΔ!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Νομίζω πως δεν είμαστε συνηθισμένοι, να βλέπουμε μιά τοπική νεολαία κόμματος να καταγγέλει δημόσια συμπεριφορές συναδέλφου τους, οι οποίες δεν συνάδουν των ειοθώτων, αλλά και πρακτικές των ίδιων των γραφείων τους. Θέλω να πιστεύω οτι οι προθέσεις των νεολαίων της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς είναι αγαθές και ειλικρινείς και οτι δείχνουν μια άλλη αντίληψη, που τείνει να ξεπεράσει τον παλαιοκομματικό τρόπο λειτουργίας της οργάνωσης. Μπορεί κάποιος να πεί εύκολα πως “ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη”, αλλά πιστεύω οτι η στάση της τοπικής νεολαίας διαθέτει ένα ειδικό βάρος που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ανεξαρτήτως πεποιθήσεων στην προσπάθεια για την κατάκτηση ενός πολιτικού πολιτισμού και όταν γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να μην υποχωρείς απο θεμελιώδεις αξίες που έχεις θέσει στη ζωή σου απέναντι στα όποια συμφέροντα και να βγάζεις τα “άπλυτα” του συναφιού σου στη φόρα.

  2. Ο/Η ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΚΡΙΟΣ λέει:

    Μήπως η “τοπική νεολαία” που εκφράζεται μόνο με σφραγίδες θέλει να προωθήσει κάποιον “άλλον” για να κρατήσει τις σφραγίδες;
    Ένας νεολαίος της πόλης του Κιλκίς

Σχολιάστε