My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

ΟΝΝΕΔ: Επιτυχής δράση σε γειτονιά

Απ` την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Αλλάζουμε τη γειτονιά μας» η οποία πραγματοποιήθηκε στο μικρό παρκάκι (επί των οδών Αισχύλου & Αθηνών) την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Εθελοντές και μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς μαζί με παιδιά και κατοίκους της περιοχής αναμορφώσαμε το παρκάκι καταφέρνοντας να :

ü      Καθαρίσουμε το παρκάκι από τα σκουπίδια.

ü      Βάψουμε τα τσιμεντένια παγκάκια τα οποία είχαν φθαρεί.

ü      Τοποθετήσουμε γλάστρες με χρυσάνθεμα.

ü      Βάψουμε και να βελτιώσουμε τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς.

Ο στόχος μας είναι μέσω δραστικών και αποτελεσματικών παρεμβάσεων σε περιοχές που έχουν ανάγκη από ανανέωση, να προβάλουμε την ανάγκη για κοινωνική ευαισθησία σε περιβαλλοντικά και εθελοντικά θέματα. Αλλάζοντας νοοτροπία, οι ίδιοι οι πολίτες, με συλλογικές και απλές κινήσεις μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον τρόπο ζωής μας και το περιβάλλον που ζούμε, δίνοντας νέα προοπτική στο επίπεδο διαβίωσής μας.

Σε μια συμβολική κίνηση και στα πλαίσια αυτής της δράσης τοποθετήσαμε την Ελληνική Σημαία στην ήδη υπάρχουσα κατασκευή που υπήρχε, στην είσοδο της πόλης. Θέλουμε να δείξουμε πως τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον τόπο και την πατρίδα μας πρέπει να μας απασχολούν και να είμαστε ενήμεροι, εκφράζοντας τη γνώμη μας. Είμαστε η νεολαία που εκφράζει τους εθνιστές και όχι τους εθνικιστές που καπηλεύονται την αγάπη για την πατρίδα μας. Η σημαία για εμάς αποτελεί σύμβολο που τιμάμε και όχι όπλο για βιαιότητες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, κ. Αντώνη Μανουσαρίδη που μας παραχώρησε τα απαραίτητα χρώματα και εργαλεία για να φέρουμε εις πέρας τη δράση μας καθώς και την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, κα Βούλα Ποζίδου που μας παραχώρησε τη σημαία την οποία τοποθετήσαμε στην είσοδο της πόλης.

 

Σχολιάστε