My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ομιλίες σε μαθητές για περιβάλλον

perivallon-ghΟ Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής του, και με σκοπό να συνδράμει στην πληροφόρηση των μαθητών και στην ευαισθητοποίησή τους σε θέματα περιβάλλοντος, υλοποιεί  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκπαιδευτικές ομιλίες στα σχολεία.

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Δήμου θα πραγματοποιεί παρουσιάσεις, ομιλίες, συνεντεύξεις με τα παιδιά ή και τους γονείς με άμεσο στόχο την ενημέρωση για θέματα και ζητήματα που ανάγονται στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ενδεικτικά, μικρές ομιλίες με εποπτικό υλικό μπορούν να γίνουν για τα κάτωθι: Ελιά (γενικές πληροφορίες, καλλιέργεια, εχθροί, ασθένειες, προϊόντα). Αμπέλι (γενικές πληροφορίες, εχθροί, φροντίδα). Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας (Τα σιτηρά του Νομού μας). Νερό (κύκλος, χρήσεις, ρύπανση και προστασία). Τα Φυτοφάρμακα και οι επιπτώσεις τους στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Μετακινήσεις των ζώων (Μετανάστευση θηλαστικών και πτηνών  ανά  εποχή και ήπειρο). Καλές γεωργικές πρακτικές.

Όλα τα προγράμματα μπορούν να προσαρμοστούν για νήπια και ξεχωριστά για όλες τις τάξεις του Δημοτικού. Σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς υπάρχει δυνατότητα να γίνει αναφορά σε οποιοδήποτε περιβαλλοντικό θέμα κριθεί απαραίτητο. Η διάρκεια είναι περίπου μία διδακτική ώρα.

Για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τη γεωπόνο του Δήμου Κιλκίς κα Τσιρώνη Ελένη στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2341352237 και 6932172671.

Δελτίο τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε