My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Ομιλία Τονικίδη σε ετεροδημότες

«Αναπτύσσουμε συνεργασίες με τους απανταχού Κιλκισιώτες».

Μια δυναμική ομιλία σε ετεροδημότες στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» Παύλος Τονικίδης το Σάββατο 18 Μαΐου στο ξενοδοχείο Lazaristes.

Ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκόμενους για τη ζεστή υποδοχή τους, υπογραμμίζοντας την ιερότητα των ακατάλυτων σχέσεων των απανταχού Κιλκισιωτών με τον γενέθλιο τόπο τους. Αυτήν ακριβώς την ιερή σχέση, προσέθεσε, «εμείς για πρώτη φορά θέλουμε να την αξιοποιήσουμε προς όφελος του Δήμου μας. Είστε μια εξαιρετικά σημαντική δύναμη, ένα βαρύ πυροβολικό στην προσπάθεια που έχουμε ήδη ξεκινήσει για την αναγέννηση του τόπου μας. Γι’ αυτό και επενδύουμε πολλά στη συνεργασία μας».

Στο ίδιο ύφος συνέχισε λέγοντας ότι, υπάρχουν πολλοί Κιλκισιώτες ανά τον κόσμο, επιτυχημένοι επαγγελματικά που επιθυμούν να συνδράμουν στην πρόοδο της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Για να ενεργοποιηθούν ωστόσο, περιμένουν ένα κάλεσμα, μία πρόσκληση συμμετοχής.

Ο κ. Τονικίδης παρουσίασε ακόμη, τους άξονες του προγράμματός του και στάθηκε στην ανάγκη για εξωστρέφεια μέσα από την εφαρμογή μιας επιθετικής πολιτιστικής και τουριστικής πολιτικής.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο της παράταξής του, τονίζοντας ότι απαρτίζεται από άτομα έμπειρα, αλλά και νέα στην τοπική αυτοδιοίκηση, συγκροτημένα κοινωνικά και πνευματικά, από όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

Κλείνοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς τόνισε ότι ο «Δήμος ΑΞΙΩΝ» προχωρά με σχέδιο, όραμα και στόχους και ζήτησε από τους ετεροδημότες να δώσουν και τη δική τους δυναμική στο εγχείρημά του.

Δελτίο τύπου από Π. Τονικίδη

Σχολιάστε