My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες της ΛΣ

Κάλεσμα των νέων υποψήφιων.

Μέσα σε κλίμα αποδοχής των θέσεων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη, και των υποψήφιων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στα χωριά του Δήμου Κιλκίς.

Μέσα από τις εκατοντάδες συζητήσεις και συσκέψεις, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, ήρθε σε επαφή με νέο κόσμο, ανθρώπους που προσεγγίζουν για πρώτη φορά το ΚΚΕ, ανθρώπους που μέσα από την πείρα τους «γυρίζουν την πλάτη» σε όλους όσοι τον οδήγησαν στη σημερινή άσχημη κατάσταση.

Ο Γιάννης Φαχουρίδης, όλη αυτή την περίοδο, μίλησε με εργαζόμενους, επαγγελματίες, αγρότες, με νέους ανθρώπους, μαθητές, με γυναίκες, και έστειλε το μήνυμα ότι η ψήφος στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η μόνη ψήφος που την επόμενη μέρα των εκλογών θα κατατεθεί για το συμφέρον του λαού του Κιλκίς.

Ότι είναι η μόνη ψήφος που θα βάλει εμπόδια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα εφαρμόσουν όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Είναι η μόνη ψήφος που θα διεκδικήσει μέτρα υπέρ των λαϊκών οικογενειών, όπως μείωση της δημοτικής φορολογίας, μείωση των τιμολογίων του νερού και βελτίωση τα ποιότητάς του, αύξηση των θέσεων στους Παιδικούς Σταθμούς και μείωση των τροφείων, οικονομική ενίσχυση των σχολικών επιτροπών, μέτρα για τη σχολική στέγη, για την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων, μέτρα για στήριξη των ερασιτεχνικών αθλητικών ομάδων, των πολιτιστικών συλλόγων.

Γι’ αυτό και όσο πιο δυνατό βγει το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» την Κυριακή το βράδυ, τόσο πιο δυνατός θα είναι ο λαός την επόμενη μέρα.

Τώρα, είναι η ώρα να τραβήξει ο λαός μπροστά, μαζί με το ΚΚΕ!

Παιονία

«Ο λαός της Παιονίας που υποφέρει, χρειάζεται να έχει δυνατή φωνή την επόμενη μέρα των εκλογών, και αυτή η φωνή είναι το ΚΚΕ και η “Λαϊκή Συσπείρωση”».

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Τάσος Βασιλακάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας, κατά τη διάρκεια των περιοδειών που πραγματοποίησε σε όλα τα χωριά και τις κωμοπόλεις του Δήμου.

Μέσα από την πολύμηνη προεκλογική περίοδο ο Τάσος Βασιλακάκης, μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μαζί με νέο κόσμο που συμπορεύεται με το ΚΚΕ, κατάφερε να φτάσει τις προτάσεις και τις θέσεις του ΚΚΕ σε χιλιάδες κόσμου.

Αυτές οι θέσεις έτυχαν ευρείας αποδοχής, ειδικά από τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες που κουβαλάν καθημερινά τεράστια βάρη, εξαιτίας της πολιτικής τόσο της ΕΕ και της Κυβέρνησης, όσο και της Δημοτικής και Περιφερειακής Διοίκησης.

Γι’ αυτό οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ κάλεσαν το λαό της Παιονίας, να αφήσει πίσω του τα ψεύτικα διλήμματα, τους φόβους και τους εκβιασμούς, και να ψηφίσει με κριτήριο ποια δύναμη μπορεί να αλλάξει την κατάσταση την επόμενη μέρα, ποια δύναμη αγωνίζεται βάζοντας μπροστά τις ανάγκες του λαού.

Να ψηφίσει ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και την Περιφέρεια, ώστε να γίνει η πραγματική διαφορά στη ζωή του λαού.

Κάλεσμα των νέων υποψήφιων

Οι νέοι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι μαθητές, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι επιστήμονες, οι νέες γυναίκες, απευθύνουν κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ώστε να μπουν μπροστά οι ανάγκες και οι αξίες της νέας γενιάς.

Αυτή τη φορά η νεολαία να ψηφίσει ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και την Περιφέρεια:

  • Για ελεύθερη πρόσβαση στη ζωή με δικαιώματα.
  • Για τη γνήσια, έμπρακτη αλληλεγγύη ανάμεσα σε ίσους, που αποτυπώνεται στο σύνθημα «όλοι για έναν και ένας για όλους».
  • Για την πραγματική δημοκρατία, όπου ο λαός και η νεολαία δεν θα είναι «θεατές», αλλά πρωταγωνιστές στη ζωή που μας αξίζει.
  • Για την αληθινή ισότητα, χωρίς διαχωρισμούς με βάση την τσέπη μας.

Αυτή τη φορά η νεολαία να ψηφίσει ΚΚΕ στον Ευρωβουλή και «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και την Περιφέρεια:

  • Για να υπάρξει πραγματικό μέτωπο στην ακροδεξιά και το φασισμό.
  • Για να γκρεμιστεί από την 3η θέση η εγκληματική – ναζιστική Χρυσή Αυγή.
  • Για να δυναμώσει η πάλη ενάντια στο σύστημα που γεννά το φασισμό.

Αυτή τη φορά η νεολαία να ψηφίσει ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και στην Περιφέρεια, γιατί αυτή είναι η μόνη προοδευτική επιλογή, είναι η επιλογή που στηρίζει τον αγώνα για τη ζωή που μας αξίζει.

Η νεολαία σ’ αυτές τις εκλογές μπορεί να κάψει τα σενάρια και να γράψει το δικό της, με δυνατό ΚΚΕ!

Σχολιάστε