My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Οι Χαΐνηδες της αλληλεγγύης

Tο γνωστό μουσικό ποιοτικό συγκρότημα «ΧΑΪΝΗΔΕΣ», εμφανίζεται σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 και ώρα 9.30 στο Θέατρο Λόφου, σε μια συναυλία τα έσοδα της οποίας θα στηρίξουν το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο και τις ανάγκες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς.

xainidesΟι αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται στο Κιλκίς για να χαρίσουν μία μουσική βραδιά στο κοινό της πόλης και όχι μόνο, σε μια εκδήλωση που διοργανώνουν, ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η ΚΔΕΚ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς.

Πρόκειται για “μια κίνηση αλληλεγγύης από την πλευρά του μουσικού σχήματος “Χαίνηδες” που αποδεικνύει ότι η κοινωνία, στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τόπος μας, έχει τις δικές της αντιστάσεις και μπορεί να σηκώσει εν μέρει και στο μέγεθος που της αναλογεί το βάρος της συμπαράστασης και της στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων”, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Η τιμή του εισητηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ όποιος ή όποια το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει και είδη όπως: Γάντια, μάσκες, επιδεσμικό υλικό, αντισηπτικά, παυσίπονα, βαμβάκι, οινόπνευμα απολλυμαντικά, χαρτικά κ.ά. Η συγκέντρωση της προσφοράς Αλληλεγγύης θα γίνει στην είσοδο του θεάτρου από ανθρώπους του Φαρμακευτικού και Ιατρικού συλλόγου.

 

Σχολιάστε