My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Οι Τούρκοι πραξικοπηματίες

Νεοελληνική ηλιθιότητα ή υπεράσπιση “αγνώστων” συμφερόντων;

Του Βλάση Αγτζίδη.


Διαβάζουμε στον Τύπο: “Αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης.

«Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών».

Το δεδομένο είναι ότι η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου απεφάνθη ότι οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί δεν είναι πραξικοπηματίες. Δηλαδή δίκασε τους έξη με τα στοιχεία που διέθετε (ποιά άραγε;;;) και απεφάνθη ότι… μάλλον διέφυγαν για αναψυχή στην Ελλάδα.

Τη στιγμή που οι πρωτεργάτες του πραξικοπήματος παρέμειναν στη χώρα τους και θα δικαστούν από τις αρχές της… Αυτό όλο το σκηνικό από μόνο του αποδεικνύει ότι παίζονται πολλά παιχνίδια εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, μας αναγκάζουν να πάρουμε θέση στο εσωτερικό τουρκικό ζήτημα συντασσόμενοι με τους κεμαλικούς εθνικιστές, προκαλώντας έτσι την εύλογη οργή ενός απολυταρχικού ηγέτη….

Δεν ξέρω πόσο όλα αυτά συμβαδίζουν με τα συμφέροντα ενός έθνους και αναδεικνύουν την όποια ευφυία του;

Παραθέτω ένα κείμενο που είχα γράψει την εποχή που πλήθος Νεοέλληνες αλληλέγγυοι (δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κυρίως) προς τους πραξικοπηματίες, διαμόρφωναν κλίμα πίεσης προς τη δικαιοσύνη ώστε να αποτρέψει την απέλαση των πραξικοπηματιών στρατιωτικών στην Τουρκία. Αυτό το παλαιότερο σχόλιο γι αυτή την υπόθεση της νεοελληνικής γελοιότητας (στην καλύτερη περίπτωση) μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://kars1918.wordpress.com/2017/01/20/eight-turks-and-erdogan/

Γιατί δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι οι ηγέτες των “αλληλέγγυων” μαζί με όσους έλαβαν την απόφαση για την μη απέλαση, στηρίζουν με τον τρόπο αυτό ένα πολύ σοβαρό πρότζεκτ της CIA: https://southfront.org/fethullah-gulen-wielding-power-influence-shadows-2/

Σχολιάστε