My Twitter Feed

6 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Άλλη μια απάτη της κυβέρνησης” -

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2022

Καταιγίδες έπληξαν και το Ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, 2022

7 επιχειρήσεις του ν. Κιλκίς στη ΔΕΘ -

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, 2022

Ερώτηση για νέα γέφυρα στον Αξιό -

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, 2022

Σύσκεψη για την Εμποροπανήγυρη -

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, 2022

“Κατρακύλα στον μητσοτακισμό”! -

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, 2022

Κιλκίς: Μυστήριο με χειροβομβίδες -

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2022

Κι εθελοντές στη “μάχη των χοίρων” -

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2022

Οι τελευταίες προβολές στο Θερινό

Η ταινιοθήκη του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου θα μας κρατήσει για λίγο ακόμη συντροφιά με δύο αγαπημένες ταινίες: τα αξιολάτρευτα ‘’Minions 2: Η άνοδος του Γκρου’’και την ‘’Σμύρνη μου αγαπημένη’’, την ακριβότερη παραγωγή στα χρονικά του ελληνικού κινηματογράφου, που θα προβάλλονται από τη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο σινεμά ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ στις 20:00 και στις 9:45 αντίστοιχα.

‘’Minions 2: Η άνοδος του Γκρου’’

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστια.

Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα ‘’Vicious 6’’, ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.
Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με ‘’σιδεράκια’’ στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Σμύρνη μου αγαπημένη

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση και είναι μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με διεθνές καστ, που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας.

Με προβολές στα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου της Ευρώπης και της Αμερικής, το έργο ζωντανεύει εντυπωσιακά την κοσμοπολίτισσα Σμύρνη του περασμένου αιώνα, σκαλίζει προσεκτικά το παρασκήνιο της μικρασιατικής καταστροφής και αφουγκράζεται τον οικουμενικό χαρακτήρα της προσφυγιάς.

Σχολιάστε