My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Οι μουσικές εκδηλώσεις του ΚΕΘΙ

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και οι δύο μουσικές εκδηλώσεις με τις Γιώτα Νέγκα και Αναστασία Μουτσάτσου, που διοργάνωσε φέτος το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι) στην Αθήνα (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο) και στη Θεσσαλονίκη (Mylos club), με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα των Γυναικών 2018.

Η μεγάλη συμμετοχή γυναικών –αλλά και ανδρών- και τα μηνύματα από την στοχευμένη και ειδικά διαμορφωμένη για την ημέρα παράσταση, αποτέλεσαν και φέτος ένα ακόμα μικρό βήμα στη συνεχιζόμενη εξωστρεφή αλλά και ουσιαστική πορεία που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια το ΚΕΘΙ. Μια πορεία για την εξάλειψη κάθε πατριαρχικού ή έμφυλου στερεότυπου και της έμφυλης βίας, μια προσπάθεια για την διεύρυνση της ισότητας των φύλων σε κάθε επίπεδο της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, αλλά κυρίως όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στο κάλεσμα του ΚΕΘΙ. Η ανταπόκριση αυτή, αλλά και μικρές και μεγάλες κατακτήσεις που επιτεύχθηκαν το διάστημα αυτό, όπως η κατάθεση και συζήτηση στη Βουλή των δύο σημαντικών νομοσχεδίων για την ισότητα των φύλων, μας δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσουμε.

Δελτίο τύπου από ΚΕΘΙ

Σχολιάστε