My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Οι καταγγελίες καλά κρατούν!

Οι αναφορές-καταγγελίες κατά της διοικήτριας του Νοσοκομείου Κιλκίς, Μαρίας Βλάχου, από την οριακή πλειοψηφία (τέσσερα στα επτά μέλη) του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων, καλά κρατούν!

Αυτή τη φορά, το Προεδρείο του ΔΣ εγκαλεί τη διοικήτρια για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στο ίδιο και στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Ιωάννη Σαρίδη.

Η αναφορά-καταγγελία των “τεσσάρων” (Βασ. Τριανταφυλλίδης – πρόεδρος, Σάβ. Σπυρίδης – γραμματέας, Στ. Σαρίδης – αντιπρόεδρος και Αχ. Καλεμκερίδης – γεν. γραμματέας) προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, έχει ως εξής:

“Κύριε Υπουργέ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην συνεδρίαση του με αριθμό 10 στις 17-01-2017 αποφάσισε κατά πλειοψηφία διά της παρούσης να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ απερίφραστα την πρωτοφανή και απαράδεκτη συμπεριφορά της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Μαρίας Βλάχου απέναντι στον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σαρίδη Ιωάννη, Τομεάρχη Υγείας της Ένωσης Κεντρώων και στους Εργαζομένους και τους Εκπροσώπους τους στο Δ.Σ. του Σωματείου και του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, την Τέταρτη 11-01-2017 και ώρα 11:00.π.μ επισκέφθηκε το Νοσοκομείο μας ο Βουλευτής κ. Σαρίδης στο πλαίσιο ενημέρωσης και αφού συναντήθηκε με την Διοικήτρια κ. Βλάχου, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Νοσοκομείου από μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων.

Μετά το πέρας της ξενάγησης συνεχίστηκε η ενημέρωση στο γραφείο του Διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου το οποίο μας παραχωρήθηκε λόγω έλλειψης θέρμανσης στο γραφείο του Σωματείου.

Και ενώ βρισκόμασταν εν τω μέσω της ενημέρωσης, ξαφνικά εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Μαρία Βλάχου επιπλήττοντας όλους τους παρευρισκόμενους εκστομίζοντας ανοίκειες φράσεις όπως: «από ποιον πήρατε άδεια για τις φωτογραφίες κ.ά.» τις οποίες φωτογραφίες όμως ως αναμνηστικές τις έβγαζε ο συνεργάτης του Βουλευτή, αλλά και τοπικός δημοσιογράφος που φωτογράφισε προηγούμενα την συνάντηση της Διοικήτριας με τον Βουλευτή.

Η κ. Βλάχου στερούμενη στοιχειωδών κανόνων ευγένειας, σεβασμού και φιλοξενίας διατάραξε την ομαλή εξέλιξη της συζήτησης για τα προβλήματα του Νοσοκομείου καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας.

Μένοντας άναυδοι όλοι με αυτήν την ανήκουστη και απρεπή συμπεριφορά και αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, της ζητήσαμε να αποχωρήσει από την αίθουσα πράγμα το οποίο μετά από έντονη λογομαχία έπραξε.

Όπως μάθαμε εκ των υστέρων η κ. Βλάχου αναζητώντας τα μέλη του Σωματείου στο Νοσοκομείο ωρυόταν στους διαδρόμους τρομοκρατώντας όσους συνάδελφους ήρθαν σε επαφή με τον Βουλευτή και τα μέλη του Σωματείου.

Κύριε Υπουργέ,

Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο και την ιδιότητα σας, παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα του ζητήματος επαναφέροντας στην τάξη την κ. Βλάχου ώστε να αποτραπούν στο μέλλον ανάλογες καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν.

Οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου πρέπει να αφεθούν απερίσπαστοι ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα και ανεπηρέαστα το λειτούργημα τους.” 

 

Σχολιάστε