My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Απ` τις καταλήψεις, στο κλείσιμο του τελωνείου Ευζώνων

Σε συμβολικό κλείσιμο του Τελωνείου των Ευζώνων θα προχωρήσουν αύριο Τρίτη 27 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας, οι οποίοι ταυτόχρονα διακόπτουν τις πολυήμερες καταλήψεις των δημαρχείων. Την σχετική απόφαση έλαβαν σήμερα Δευτέρα κατά τη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν στο Δημαρχείο Παιονίας, στο Πολύκαστρο.

Επίσης αύριο Τρίτη οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην τετράωρη στάση εργασίας της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Εξ` άλλου, η συνέλευση εξουσιοδότησε την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς να διοργανωθεί κοινή συγκέντρωση με τους εφοριακούς, την ερχόμενη Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.

Τέλος, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ του νομού, θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν μ` αφορμή το Συνέδριο της ΚΕΔΕ, την Δευτέρα  3 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα. (Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 29/11/12, 13:30. Τηλ: 23413 52299).

Νέα Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  4 Δεκεμβρίου, στις 10 πμ, στο Κιλκίς.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε  με θέμα την εφαρμογή του πολυνομοσχεδίου που απολύει εργαζόμενους των δήμων, παραβρέθηκε κι ο “οικοδεσπότης” δήμαρχος Αθ. Λαπόρδας, καθώς κι ο τελών εν αργία δήμαρχος Κιλκίς, Ευ. Μπαλάσκας. Και οι δυο τόνισαν στους χαιρετισμούς που απηύθυναν ότι βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει καμιά απόλυση στους δήμους τους.

Πάντως, ο κ. Μπαλάσκας προέτρεψε τους εργαζόμενους ν` αποφεύγουν τις καταλήψεις, ενώ χαρακτήρισε τις απεργιακές κινητοποιήσεις ως αποδοτικότερο μέσο πίεσης για επίτευξη στόχων.

 

Σχολιάστε