My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Οι δρομείς Κιλκίς πάνε παντού!

Saturday Night Fever είχαμε για τον Σ.Δ.Υ.Κ. το Σάββατο! Σαράντα περίπου μέλη και φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έτρεξαν τις δύο διαδρομές των 3,5 και 10 χιλιομέτρων λίγο πριν πέσει το σκοτάδι.

Η μικρή διαδρομή κινήθηκε περιμετρικά του λόφου του Αγ. Γεωργίου και προσέλκυσε τους περισσότερους αλλά και τους μικρούς της παρέας. Η μεγαλύτερη διαδρομή έδωσε μια γεύση από τα μονοπάτια του σχεδιαζόμενου για τον Σεπτέμβριο ορεινού ημιμαραθωνίου.

Μια καταπληκτική ευκαιρία για όσους δεν το είχαν ξανακάνει να τρέξουν σε μονοπάτια με την βοήθεια φακού και να γνωρίσουν και αυτήν την πλευρά του ορεινού τρεξίματος. Στον τερματισμό περίμεναν τους συμμετέχοντες κρύες μπύρες αλλά και μπουφές και ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία για συζήτηση και σχεδιασμό των επόμενων δράσεων.

Την ίδια μέρα στη Μεθώνη είχαμε τον 4ο αγώνα δρόμου «Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» Τον Σ.Δ.Υ.Κ. εκπροσώπησαν οι Στέλιος Δελόγλου και Γιώργος Τσαβδαρίδης οι οποίοι παρά την βροχή τερμάτισαν μετά από 9.700 μέτρα στην Αρχαία Πύδνα.

Στο Σιδηρόκαστρο ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου διοργάνωσε τον 1ο Παλλατίδειο Ημιορεινό Ημιμαραθώνιο δρόμο. Έναν καινούργιο αγώνα σε μια πολύ όμορφη διαδρομή.

Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να δουν από ψηλά την πόλη του Σιδηροκάστρου και την λίμνη Κερκίνη καθώς διέσχιζαν το ύψωμα «Ησάρι» όπου δεσπόζει το βυζαντινό κάστρο το οποίο έδωσε το όνομα στην πόλη. Από τον Σ.Δ.Υ.Κ. συμμετείχαν οι Φωφό Ζαμπέλη, Ελένη Καρτσώνη αλλά και ο ακούραστος Στέλιος Δελόγλου

Σχολιάστε