My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Οι δρομείς Κιλκίς έκοψαν τη πίτα τους

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έκοψε την πίτα του και πραγματοποίησε την πρώτη του γενική συνέλευση για το νέο έτος αλλάζοντας σελίδα. Στην εκδήλωση έγινε απολογισμός των δράσεων του 2017 και παρουσιάστηκαν οι νέες  προτάσεις που φιλοδοξούν να κάνουν τον σύλλογο μεγαλύτερο,  γνωστότερο  και πιο δραστήριο.

Περίπου 50 μέλη και φίλοι του συλλόγου παραβρέθηκαν στην  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Habitat. Τυχερός στάθηκε ο Τσιμπούκας Θεόδωρος που κέρδισε το φλουρί αλλά και το μεγάλο δώρο προσφορά των καταστημάτων  «Step»- Λαίδης Στέφανος.

Στην εκδήλωση βραβευτήκαν και οι αθλητές του συλλόγου Δελόγλου Στέλιος και Νιάκας Δημήτριος που με την δράση τους και το παράδειγμα τους εμπνέουν και τους υπόλοιπους. Ο πρώτος έλαβε δωροεπιτάγη του συλλόγου ενώ ο δεύτερος εκπτωτικό κουπόνι προσφορά του καταστήματος «Πανοραμιξ»- Τσαγκράκου Παναγιώτα.

Aίσθηση προκάλεσε η καινούργια μπλούζα,  που παρουσιάστηκε με το νέο σήμα και τα νέα χρώματα κάτι που θα δώσει διαφορετικό αέρα στις εμφανίσεις του συλλόγου από δω και πέρα.

 Σε μια προσπάθεια στήριξης των νέων αθλητών της πόλης ανακοινώθηκε η δωρεά ποσού που αντιστοιχεί σε ετήσια κάλυψη εξόδων παρακολούθησης των τμημάτων στίβου 4 παιδιών δημοτικού 2 στον ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και 2 στον ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις του. Οι συνεδριάσεις το Δ.Σ. θα είναι πλέον ανοιχτές σε όλα τα μέλη δίνοντάς την ευκαιρία σε όλους να συμβάλουν στην από δω και πέρα πορεία του.

Ευχαριστούμε τους κ. Καρασσαβίδη Βασίλειο (Καρδιολόγο), Λυρτζή Χρήστο (Ορθοπεδικό)Τερζή Νικόλαο (Φυσιοθεραπευτή) και , Καναρίδου Ασημένια (Διατροφολόγο) τα καταστήματα  Καραφυλλές Δημήτριος (Ορθοπερδικά), «Μελίκαρπος» (Ξηροί Καρποί κ.α.),  «Καρποφόρος» (Ξηροί Καρποι κ.α.), «Αλχημιστής» (Είδη διατροφής κ.α.) και «Λεμονάδικα» (Είδη μαναβικής κ.α) για τις προσφορές τους στα μέλη του συλλόγου για το 2018.

Σχολιάστε