My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Οι δραστηριότητες του Λ.Ε. Κιλκίς

ομιλία 2– Ομιλία

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 και ώρα 19:30, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς είχε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του μία ξεχωριστή ομιλία. Ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σαγματά. Η ομιλία του ήταν όντως ξεχωριστή. Μας μίλησε για τον Άγιο Λουκά, για τη μετάνοια, τα παιδιά που φιλοξενούνται κατά καιρούς στις κατασκηνώσεις στα Σούρμενα και για πολλά άλλα θέματα καθώς απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις – απορίες που τέθηκαν από τον κόσμο που παρακολούθησε την συγκεκριμένη ομιλία. Στην συγκεκριμένη ομιλία μας έκανε την τιμή να παραβρεθεί και να προλογίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ.

 

φυλάκιο 5– Γ’ Χαιρετισμοί

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην εκκλησία των Κυρίλλου-Μεθοδίου στο στρατιωτικό φυλάκιο στα σύνορα της Δοϊράνης με αφορμή τους Γ’ Χαιρετισμούς. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς το συγκεκριμένο εκκλησάκι δεν λειτουργεί και χρειάστηκε ειδική άδεια ώστε να τελεσθούν οι Χαιρετισμοί. Την ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ. Ο καιρός βοήθησε και ο κόσμος έψαλε είτε μέσα στην εκκλησία είτε έξω στον προαύλιο χώρο.

– Ετήσια Γενική Συνέλευση

Σας ενημερώνουμε ότι: «Βάσει Καταστατικού, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (Μητροπόλεως 11)». Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Λ.Ε.Κ. να παραβρεθούν ώστε να γίνει και ο ετήσιος απολογισμός.

– Χαιρετισμοί

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή με αφορμή τους Δ’ Χαιρετισμούς στο Ακριτοχώρι Σερρών:

Δ’ Χαιρετισμοί (12 Απριλίου) – ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – Ακριτοχώρι Σερρών

Το εισιτήριο και η ώρα αναχώρησης είναι:

Δ’ Χαιρετισμοί: 7 ευρώ και 3:30 μ.μ.

Σημείο αναχώρησης: Ταξιδιωτικό γραφείο Κριεζής

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στη γραμματεία (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς – τηλ: 2341027684

Δευτέρα – Παρασκευή / 6:00 μ.μ – 8:00 μ.μ.

Δελτίο τύπου από ΛΕΚ

Σχολιάστε