My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Οι …δεύτεροι της εκλογικής μάχης

Ο Στέφανος Παραστατίδης ήταν ασφαλώς ο …μεγάλος κερδισμένος των χαμένων πρωτοεμφανιζόμενων υποψήφιων βουλευτών αυτής της εκλογικής μάχης στο νομό Κιλκίς.

Κερδισμένος, επειδή έβαλε δύσκολα στο έμπειρο Γιώργο Φραγγίδη απειλώντας με πειστικότητα τη πρωτιά του. Κάτι, που ασφαλώς δημιουργεί ένα θετικό προηγούμενο και βάζει υποθήκες για το μέλλον.

Και χαμένος επειδή η 2η θέση είναι πάντα πικρή, όταν μάλιστα έρχεται με μικρή διαφορά ψήφων. Ωστόσο, ο κ. Παραστατίδης έδειξε ότι διαθέτει όλα τα φόντα για μια καλή για τον ίδιο συνέχεια. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι η πολιτική, που στις μέρες μας είναι ένα πολύ ρευστό πεδίο, δεν θα του γυρίσει στο μέλλον τη πλάτη.

Από τους υπόλοιπους δεύτερους των κομμάτων που έβγαλαν έδρα στο νομό μας, εντύπωση προκάλεσε η Σοφία Ψαρρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η 31χρονη που γεννήθηκε στο Κιλκίς και ζει κι εργάζεται στο Πολύκαστρο, πήρε τη 2η θέση σ` αυτή την επίσης 2η φορά που κατέβηκε σε εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί βέβαια να έλαβε 1.936 ψήφους λιγότερες από το αδιαφιλονίκητο φαβορί Ειρ. Αγαθοπούλου, όμως βρέθηκε και 551 σταυρούς προτίμησης μπροστά από τον αναγνωρίσιμο Γιώργο Περπερίδη και 882 από τον Πέτρο Φούρα που εμφάνιζε προεκλογικά μια αξιοσημείωτη δυναμική.

Όσο για τον Κώστα Κιλτίδη, το πάλεψε δυνατά στην αρχή δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη απέναντι στο Γ. Γεωργαντά, αλλά τελικά έμεινε 1.362 ψήφους μακριά του.

Επιβεβαιώθηκε έτσι η εκτίμηση, που έκαναν ακόμα και άτομα του περιβάλλοντός του, ότι περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί είχε αν η ΝΔ έβγαζε 2η έδρα στο νομό μας κι όχι μέσω της πρωτιάς στον συνδυασμό.

Σχολιάστε