My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

“Οι δεσμεύσεις θα γίνουν πράξη”

“Επιδιώκουμε συμφωνία με τους δανειστές μας μέσα από αμοιβαίους συμβιβασμούς, οι οποίοι όμως να μην αγγίξουν τις γνωστές κόκκινες γραμμές της κυβέρνησής μας”, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (Γιάννης Παπαγεωργόπουλος).

dimitris_mardasΣτο περιθώριο της προχθεσινής (Σάββατο) επίσκεψής του στο Πολύκαστρο και στη Μονή Πενταλόφου, ο κ. Μάρδας τόνισε στη συνέντευξή του ότι το “πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης” δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί σε κανένα σημείο του, αλλά θα υλοποιηθεί στο βάθος της 4ετίας. “Απλώς τώρα χρειαζόμαστε το σημείο εκκίνησης, που θα είναι η συμφωνία με τους δανειστές”, είπε ο υπουργός.

Ειδικά για το θέμα του αφορολογήτου ορίου των 12.000 ευρώ, ο κ. Μάρδας τόνισε ότι όπως όλες οι προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης έτσι και το συγκεκριμένο μέτρο θα υλοποιηθεί αλλά ο χρόνος εξαρτάται απ` το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων. “Ο πρωθυπουργός ήταν σαφής. Το πρόγραμμα μας θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη τριετία. Αυτό είναι το γενικότερο σχέδιο της οικονομικής μας πολιτικής”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα “κόκκινα δάνεια”, ο υπουργός γνωστοποίησε ότι η Γενική Γραμματεία Εσόδων επεξεργάζεται ήδη μια ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία θ` ανακοινωθεί εγκαίρως και θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Ο κ. Μάρδας υπογράμμισε ότι τα θέματα ανάπτυξης που ήδη τρέχει η κυβέρνηση δεν τυγχάνουν της δέουσας προβολής και ότι το μεγάλο στοίχημα της χώρας είναι η παραγωγική της ανασυγκρότηση.

Σχολιάστε