My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Οι γυναίκες Κιλκίς για πρόσφυγες

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) εκφράζει με ανακοίνωσή του, “την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους χιλιάδες μετανάστες – πρόσφυγες που βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, προσπαθώντας να φθάσουν στις χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης”.

prosfyges1Στην ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής:

“Οι ΗΠΑ, ΝΑΤΟ Ε.Ε με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τις επεμβάσεις και όλα όσα πράττουν ευθύνονται για το δράμα των προσφύγων, για τον ξεριζωμό από τις εστίες τους. Μέσα σ’ αυτό το φόντο, συνεχίζεται η επίρριψη ευθυνών μεταξύ κυβέρνησης και τοπικής διοίκησης την στιγμή που όλοι τους αποδέχονται και δεσμεύονται από τους Κανονισμούς της Συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ» της Ε.Ε.

Άμεσα να δημιουργηθούν ανθρώπινοι χώροι υποδοχής και φιλοξενίας σε συνδυασμό με την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής μετακίνηση των προσφύγων στα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Καλούμε κάθε γυναίκα που ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών της να εκφράσει με πολύμορφο τρόπο την αλληλεγγύη της, απομονώνοντας το ρατσιστικό δηλητήριο που καλλιεργείται καθώς και τα φαινόμενα εκμετάλλευσης εις βάρος των ξεριζωμένων.”

Σχολιάστε