My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Οι ΑΝΕΛ για τη διαμαρτυρία των ΑμΕΑ

Ο Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μιχάλης Γιαννάκης, με αφορμή την διαμαρτυρία των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έξω από την Βουλή των Ελλήνων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Σαμαράς απέδειξε ότι η κοινωνική του ευαισθησία διαρκεί λίγες μόνο μέρες. Όσο δηλαδή διαρκεί μια προεκλογική περίοδος.

Πριν από τις εκλογές, γονάτιζε μπροστά στα αναπηρικά καροτσάκια. Η αντιδιαστολή αυτής της εικόνας με την σημερινή κατάθεση των τεχνητών μελών μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη είναι καταλυτική.

Τότε τα λόγια του κ. Σαμαρά περίσσευαν. Τώρα, που με το νέο Μεσοπρόθεσμο τους οδηγεί στον Καιάδα, τα λόγια περιττεύουν.»

Δήλωση Π. Μελά

Ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Παναγιώτης Μελάς, υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Υγείας, επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Την περίοδο αυτή, που η Ελλάδα διέρχεται μια δύσκολη οικονομική στενωπό, επιβάλλεται η Κυβέρνηση να δει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα άτομα με αναπηρία και να τους προσφέρει ό,τι το καλύτερο.

Δυστυχώς, αντ’ αυτού, έχει υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των ατόμων αυτών, λόγω της σκληρής και επώδυνης μείωσης των εισοδημάτων τους, με αποτέλεσμα, ν’ ανεβαίνουν έναν πραγματικό Γολγοθά.

Η υποβάθμιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας έχει χτυπήσει ιδιαίτερα τα άτομα με αναπηρία, με αποτέλεσμα, να μη μπορούν να πληρώσουν, αφού η τσέπη τους είναι άδεια, τα φάρμακα και γενικά την περίθαλψή τους.

 

Γι’ αυτό, απόλυτα δικαιολογημένα, προβαίνουν σε κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες, μήπως αφυπνιστεί η Κυβέρνηση, δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον και τους δώσει ελπίδα για βελτίωση της ζωής τους.»

Σχολιάστε