My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Οι ΑΝΕΛ για ΠΓΔΜ και άλλα…

Τα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Κιλκίς, επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης οργανωτικού Κ. Μακεδονίας του κινήματος, Παναγιώτης Μυλωνάς, επαναλαμβάνοντας τη πάγια θέση των ΑΝΕΛ «δεν δεχόμαστε τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ούτε παράγωγό του» και τονίζοντας ότι το συγκυβερνών κόμμα δεν θα ψηφίσει καμία συμφωνία που θα περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Τονίζοντας ότι η θέση αυτή “υπάρχει από την ίδρυση του Κινήματος”, ο κ. Μυλωνάς υπογράμμισε ότι η συμφωνία “είναι αβέβαιο αν θα φτάσει στη δική μας Βουλή”, καθότι “θα απαιτηθεί πολύ χρόνος, γιατί είναι πολλά τα στάδια και οι απαιτήσεις”.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν οι εκλογές στην Αυτοδιοίκηση καθώς και οι Ευρωεκλογές, σε σχέση με τη θέση του κόμματος σε ότι αφορά τους υποψηφίους.

Επίσης, τέθηκαν και θέματα αγροτικής παραγωγής, υγείας (μετά την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου των ΑΝΕΛ στο διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ρεβενάκη), ανάπτυξης και επενδύσεων.

Τις απόψεις τους κατέθεσαν οι πολιτευτές του νομού Βασίλειος Σιαμπάνης και Νικόλαος Τατίδης, καθώς και η συντονίστρια της Σ.Ε. Ελισσάβετ Γεωργιάδου.

Ο κ. Μυλωνάς διαβεβαίωσε πως στην επόμενη επίσκεψή του στο νομό θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τοπικούς φορείς, με τους οποίους θα ανταλλαγούν απόψεις και θα γίνει αναλυτική ενημέρωση από πλευράς αρμοδίων για τα θέματά τους.

Σχολιάστε