My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Οι αγώνες του Αλέξανδρου Κιλκίς

elpides-alexandrouΕλπίδες Κιλκίς – Ερμής Τερπύλου 2-1

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα , στην μικρότερη ηλικιακά ομάδα του Κιλκίς , τις Ελπίδες και τον Ερμή Τερπύλου που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων , οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παμπορίδη επικράτησαν του ισχυρού τους αντιπάλου πιο εύκολα από οτι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Με υποδειγματικό αμυντικό τρόπο λειτουργίας και παιχνίδι αντεπιθέσεων εφαρμόζοντας κατα γράμμα τις οδηγίες του δασκάλου τους, παίζοντας παλικαρίσια και με ψυχή απέναντι στους μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους τους , κατάφεραν και κέρδισαν ακόμη ενα παιχνίδι και τουςέπιασαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αρίστης διαιτητικής ομάδος των Ιωαννίδη , Μποδιτσοπούλου , Δαγκλή. Μοιρασμένο από ενα ημίχρονο για κάθε ομάδα αλλα με τουςπιτσιρικάδες των Ελπίδων να αντέχουν στην πίεση και το ασφυχτικό παιχνίδι της Τερπύλου στο Β ημίχρονο, με έναν καταπληκτικό Ορμανίδη Β. κάτω από τα goalposts να παίρνουν τους 3 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Μπαλάσκας όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας. Το 2-0 έκανε στο 30’ ο Παπαδόπουλος Χ. με προσωπική ενέργεια και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα , ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 και να τελειώσει νωρίτερα το ματς στο 33’ και στο 40’ αφού και στις δυο περιπτώσεις πλάσαρε έξω και δίπλα απο το δοκάρι. Ο Ερμής μείωσε σε 2-1 στο 78’ όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Εκτός του τερματοφύλακα θετική απόδοση από τους Κερτούκα, Ανανιάδη, Μαχμουτάι και Γεωργιάδη χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υστέρησε κάποιος αφού όλοι όσοι αγωνίστηκαν πάλεψαν για την νίκη. Επόμενο παιχνίδι για την Β ομάδα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την Κυριακή 11/12/16 & 15:00 εκτός έδρας με τον Άρη Παντελεήμονα.

Σύνθεση : ( Παμπορίδης Βασίλης ) , Ορμανίδης Β, Χατζηβασιλείου Α, Μαργαριτόπουλος Μ, Ανανιάδης Ν, Κερτούκα Γ, Μαυροκεφαλίδης Α (46’ Σεφερίδης Ι),Παπαδόπουλος Χ (85’ Μιχαηλίδης Γ),Ζαφειρόπουλος Ι ( 75’ Τσίρκας Γ),Μπαλάσκας Α,Μαχμουτάι Α, Γεωργιάδης Γ.

akadimia-alexandrosΗ ακαδημία

Ο Προγραμματισμός και η εφαρμογή του Ετήσιου Πλάνου φιλικών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής διαδικασίας. Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί αθλητές της έδωσαν  σημαντικά φιλικά παιχνίδια και μετέτρεψαν τα παιχνίδια σε πραγματική γιορτή.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου ο Αλέξανδρος φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του την Ακαδημία του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης. Τα τμήματα που αγωνίστηκαν ήταν  :

οι Προπαίδες ΡΕΑΛ του κ. Κώστα Ντουντούκη οι οποίοι συνδύασαν το νικηφορο αποτέλεσμα με μια καταπληκτική εμφάνιση με πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη , αυτοματισμούς και παιχνίδι κατοχής.

οι Τζούνιορ ΙΝΤΕΡ 2007 του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη που για άλλη μια φορά προσέφεραν γκολ και θέαμα κατά την εφαρμογή των τεχνικοτακτικών στοιχείων που διδάσκονται στη προπόνηση

οι Προτζούνιορ 2009 Μάντσεστερ εκτός από το παιχνίδι , κέρδισαν και το ζεστό χειροκρότημα και την επιβράβευση του προπονητή τους κ. Κώστα Ντουντούκη και …

..το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι μικροί Μπαμπίνι Α2 2011-12 του κ. Κώστα Τσακιρίδη οι οποίοι ΄΄μάγεψαν΄΄ με τη διάθεσή τους σε ένα παιχνίδι  με σκορ ”πολλά με πολλά” !!

Φιλικό αγώνα όμως έδωσε και το τμήμα ΠροπαιδωνΓιουβε του κ Β. Ορμανίδη το Σάββατο 3/12 με το αντίστοιχο τμήμα από τη Νίκη Ευκαρπίας. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 3-2 υπέρ του Αλέξανδρου απέναντι σε ένα αξιόμαχο και με ταλέντο σύνολο της Νίκης.

alexandros-kilkisΚαι εκτός …των τειχών

Αγώνες όμως έδωσαν οι μικροί αθλητές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και εκτός …των τειχών. Οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ φιλοξένησαν με απόλυτη οργάνωση και επιτυχία σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία συμμετείχαν τα εξής τμήματα της Ακαδημίας:

οι Παίδες έδειξαν μια σταθερή βελτίωση και …κυρίως χαρακτήρα σε ένα δυνατο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Μακεδονικό Λητής. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις, παρόλα αυτά οι παίκτες του κ. Κώστα Ντουντούκη κατάφεραν να προηγηθούν 15΄ λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

οι Τζούνιορ Μπάρτσα του κ. Γιώργου Πελίδη έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία παρά το εις βάρος τους 4-3 με τα Λαγυνά

οι Προτζούνιορ Ατλέτικο του κ. Κώστα Τσακιρίδη αγωνίστηκαν με το αντίστοιχο τμήμα του Άρη Καβαλαρίου και τέλος

οι Μπαμπίνι Α1 2010 του κ. Κώστα Τσακιρίδη κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα όλων των θεατών με το ταλέντο και τη ποδοσφαιρική ..φινέτσα στον  υπερθετικό τους βαθμό !!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Μετταλίδη για την άψογη φιλοξενία και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Θεόφιλο Δουβαρτζίδη για την άριστη οργάνωση.

Σχολιάστε