My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Οι αγώνες της Ακαδημίας του Αλέξανδρου

Το 5 στα 5 πέτυχε η ανδρική ομάδα.

Το απόλυτο νικών πέτυχε η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου στην έδρα του το Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς επί της Αναγέννησης Πλαγιάς με 1-0. Έτσι σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κάνει και το ρεπό του με 15 βαθμούς και πλέον είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους που από την αρχή της σαιζόν έχει θέσει.

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αήττητο μέχρι χθες αντίπαλο, έχοντας ο Αλέξανδρος την κατοχή αλλά με μοιρασμένες ευκαιρίες στο Α΄ημίχρονο, δυσκολεύτηκε να κάνει το γνωστό και γρήγορο παιχνίδι του. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου το διαδέχτηκε ένας επιθετικός μονόλογος στο δεύτερο με επιστέγασμα την επιτυχία ενός τέρματος στο 90’ του αγώνα από τον Τσολακίδη με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Προηγουμένως στο 80 περίπου με τον Ντουντούκη ο Αλέξανδρος είχε κάθετο δοκάρι σε βολίδα έξω από την περιοχή και η Πλαγιά να χάνει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ορφανίδη όταν πέρασε και τον Ζάικο και πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Άγιο Πέτρο εκτός έδρας και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στην Πλαγιά στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλου της ΕΠΣΚιλκίς.

Επιτέλους νίκη για τις Ελπίδες Κιλκίς με MVP τον Χρήστο Παπαδόπουλο

Ήρθε επιτέλους τρίποντο για την Β ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς μιας και τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές ενώ είχε καλή απόδοση δεν τα είχε καταφέρει. Επιβλήθηκε με σκορ 3-0 επί του Άρη Α. Παντελεήμονα εκτός έδρας , σε ένα παιχνίδι που τελικά βγήκε επιτέλους η δουλειά που γίνεται στο μικρότερο αντρικό τμήμα της Ακαδημίας.

Παίζοντας ώριμα , προσεχτικά , ομαδικά , δημιουργώντας ευκαιρίες και έχοντας σε μεγάλη μερα τον Χρήστο Παπαδόπουλο , ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο 40’ και πέτυχε δυο γκολ , κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα των Ελπίδων είχε την υπέροχη , δημιούργησε 7 κλασικές ευκαιρίες για γκολ και απειλήθηκε μόνο μια φορά ουσιαστικά στο 55’ όταν ο Κωστελίδης απέκρουσε εκπληκτικά σουτ των γηπεδούχων από το ύψος του πέναλτι.

Το 0-1 έγινε στο 42’ όταν ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά από την άμυνα , κέρδισε στο sprint τους δυο στόπερ τον γηπεδούχων και πλάσαρε υποδειγματικά τον αντίπαλο Τ/Φ. Το 0-2 από τον Αλεξανδρίδη στο 71’ όταν πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε μετά από σουτ του Παπαδοπούλου και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος με ατομική ενέργεια και εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής πέναλτι από τα αριστερά , στο δεξί γάμα της αντίπαλης εστίας.

Με πολύ καλή απόδοση και οι Μπαλάσκας , Αλεξανδρίδης , Κεσίδης & ο Κωστελίδης που ήταν εκεί την στιγμή που χρειάστηκε.

Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες , το ερχόμενο Σάββατο στην Ευκαρπία με τον Απόλλωνα Μαυρονερίου.

Σύνθεση : Κωστελίδης , Τσακιρίδης (72’ Χατζηβασιλείου ) , Κωνσταντινίδης , Καλαϊτζης , Μπαλάσκας , Μαχμουτάι , Πιπερίδης (40’ Παπαδόπουλος) , Μακάριος , Μπούσδρα (69’ Μαργαριτόπουλος) , Αλεξανδρίδης , Κεσίδης (77’ Αλμπανίδης ).

Mε την Ακαδημία του Ντίνου Κούη

Η Ακαδημία παράλληλα με τα επίσημα της παιχνίδια στην ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Μακεδονίας ,συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις της με την Ακαδημία του Ντίνου Κούη με τμήματα προπαίδων (2006),τζούνιορ(2007) και προτζούνιορ(2009)-(2010). Η χαρά των παιδιών μεγάλη και το αγωνιστικό όφελος ακόμη μεγαλύτερο αφού επέδειξαν αγωνιστικότητα και μεγάλο πάθος για διάκριση.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(2006)-ΚΟΥΗΣ(2006) 5-7
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(2007)-ΚΟΥΗΣ(2007) 4-5
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(2009)-ΚΟΥΗΣ(2009) 3-5
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(2010)-ΚΟΥΗΣ(2010) 2-4

Ευχαριστούμε την Ακαδημία του Κούη για την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις μας.

Νέα νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ

Με προσοχή και συντονισμένες ενέργειες χωρίς να χρειαστεί να πιάσει μεγάλη απόδοση, η Παιδική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς , Ελπίδες Κιλκίς , η Νέα φουρνιά του Αλεξάνδρου , επιβλήθηκε με σκορ 2-0 επί των Foul Training Διαβατών και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του αντίστοιχου βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Έχοντας σε σπουδαία μέρα τον Τ/Φ Σιαπκάρη Γιώργο και MVP τον Γεωργιάδη Γρηγόρη δημιούργησαν ευκαιρίες και πέτυχαν δυο τέρματα. Το πρώτο στο 15’ με πλασέ από τον Ζιούτα μετά από κατάπληκτη ασίστ του Ρεμπετσιώτη από τον πλάγιο διάδρομο και το δεύτερο με τον Σοφή με σουτ από το ύψος της περιοχής πέναλτι στο 22’.

Επόμενο παιχνίδι του παιδικού τμήματος , αυτό με τον ΑΟΚ Αγ. Αθανασίου το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Γεωργιάδης ( 55’ Μπατσέλι ) , Ζιούτας , Παρτσαλίδης , Περπερίδης (50’ Βαφειάδης ) , Ρεμπετσιώτης , Σοφής , Μακάριος ( 53’ Κυμπαρίδης ) , Κατσάρας , Ζάλτος , Ναλμπάντης ( 36’ Σπασόπουλος ).

Νίκη και για τους προπαίδες της ΡΕΑΛ

Με την νίκη επί της ΑΕ Πολυκάστρου με 5-0 συνέχισε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚιλκίς η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς στην ηλικία των 2005. Η ομάδα των 2006 δεν αγωνίσθηκε λόγω του ρεπό τους.

Σχολιάστε