My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Οι αγρότες στην Αντιπεριφέρεια

Σε αποκλεισμό της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προχώρησαν χθες Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 αγρότες του νομού, με τους οποίους συνομίλησε στης είσοδο, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου για τις κινητοποιήσεις, Δήμητρης Βαφειάδης, ενημέρωσε τον κ. Βεργίδη για τα αιτήματα του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου, με βασικά τη “δυσβάσταχτη φορολόγηση και οι εξαιρετικά δυσμενείς εξελίξεις στο Ασφαλιστικό”.

Ο αντιπεριφερειάρχης, αφού παρέλαβε το σχετικό ψήφισμα, εξέφρασε την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα της αγροτικής τάξης, μέλος της οποίας είναι και ο ίδιος.

Με την ευκαιρία, ο κ.Βεργίδης ενημέρωσε τους αγρότες για τις εξελίξεις τόσο στις εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ, που αφορούν στην επαναπροκήρυξη των αναγγελιών για τις πρόσφατες ζημιές από την παγωνιά, όσο και για την αποπληρωμή παρελθόντων ετών των βιοκαλλιεργητών, για την οποία διαβεβαίωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς είναι έτοιμη να αποστείλει όλα τα σχετικά δικαιολογητικά για την άμεση αποπληρωμή, καθώς έχει τη διαβεβαίωση των αρμοδίων ότι η αποπληρωμή θα γίνει το αργότερο σε ένα μήνα.

Σχολιάστε