My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

“Οδηγούμαστε σε αργό θάνατο”

parastatidis(Ηχητικό) “Έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας ως χώρα και οδηγούμαστε σε αργό θάνατο”, τόνισε ο βουλευτής Κιλκίς των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, Θεόδωρος Παραστατίδης, σε συνέντευξή της στον Prisma 95,1 για τις τρέχουσες εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο, στην οποία πρότεινε ένα διαφορετικό δρόμο πορείας και διαχείρισης πραγμάτων.

Όπως επανέλαβε, ο ίδιος  δε θα ψήφιζε  για πρόεδρο της Δημοκρατίας έχοντας ως απώτερο στόχο να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, ανακόπτοντας την καταστροφική πολιτική που ακολουθείται μέχρι σήμερα. Σύμφωνος με τη στάση και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και έχοντας διαγράφει από το ΠΑΣΟΚ 2 φορές μη στηρίζοντας το μνημόνιο, δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να ακολουθήσει την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ .

“Έχουμε χάσει το στόχο μας ..Διαρκώς κάνουμε αναφορά σε ένα καλύτερο μέλλον χωρίς να συνειδητοποιούμε τι συμβαίνει στο παρόν..Οδηγούμαστε σε αργό θάνατο …Δεχόμαστε χρηματοδότηση η όποια δεν συμβαδίζει με την ανάκαμψη της οικονομίας αλλά συντελεί στην αποκλήρωση των δανειστών μας” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κιλκίς.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Σχολιάστε