My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Οδηγίες για την καθαριότητα

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας που λαμβάνει ο Δήμος Κιλκίς για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, η υπηρεσία καθαριότητας και ανακύκλωσης θα διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση με ελάχιστο προσωπικό εργαζομένων, αρκετοί εκ των οποίων θα κάνουν χρήση των αδειών ειδικού σκοπού.

Με όλες της της δυνάμεις η Αρμόδια Αντιδημαρχία θα εργαστεί ώστε και η πόλη του Κιλκίς και οι οικισμοί του Δήμου να είναι καθαροί. Για να επιτευχθεί όμως αυτός ο σκοπός χρειάζεται και η βοήθεια και κατανόηση των δημοτών.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Πρασίνου ζητά από τους δημότες να επιδείξουν πνεύμα ατομικής ευθύνης και συνεργασίας στο δύσκολο τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων.

Οι δημότες καλούνται:

– Να μη βγάζουν τα σκουπίδια τους οποιαδήποτε στιγμή της ώρας. Να τοποθετούν προσεκτικά τα απορρίμματα στους κάδους το πρωί ή αργά το βράδυ.

– Να περιορίσουν την εναπόθεση προϊόντων κλαδέματος ή ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους και στα πεζοδρόμια. Καλό είναι να επικοινωνούν με την υπηρεσία καθαριότητας (τηλ. επικοινωνίας 23413 52288) ώστε το συνεργείο να ενημερώνεται για να παραλαμβάνει και να απομακρύνει έγκαιρα αυτά τα είδη.

Στους εργαζομένους έχουν χορηγηθεί μέσα ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά υγρά) για να διευκολυνθούν στο έργο τους.

Δήμος, εργαζόμενοι και δημότες, ως μια αδιάσπαστη αλυσίδα, θα εργαστούν για την καθαριότητα, για την προστασία της δημόσιας υγείας όλων μας.

Με τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Πρασίνου ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους τους δημότες για τη συνεργασία.

Σχολιάστε