My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξυλοκόπησαν αγροτική γιατρό στον Άγ. Πέτρο!

Ασθενής σήκωσε το χέρι του στην αγροτική γιατρό γιατί δεν του έγραψε τα φάρμακά του! Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 17 Ιανουαρίου στον Άγιο Πέτρο.

Η γιατρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έκανε συνταγογράφηση αλλά η ώρα είχε περάσει και αποφάσισε να κλείσει το αγροτικό ιατρείο. Ένας ασθενής, όμως που προφανώς την είχε ‘’πατήσει’’ κι άλλη φορά απαίτησε από την εκπρόσωπο του συστήματος υγείας να του γράψει συνταγή. Η γιατρός δεν το δέχθηκε και ο ασθενής αγανακτισμένος την ξυλοφόρτωσε.

Το θλιβερό αυτό συμβάν δείχνει την άσχημη κατάσταση που υπάρχει στο σύστημα υγείας. Στον συγκεκριμένο οικισμό που είναι και ο μεγαλύτερος πληθυσμιακά του νομού Κιλκίς καθώς πλησιάζει τους δύο χιλιάδες κατοίκους υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις από ηλικιωμένους κυρίως κατοίκους του για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. Την ημέρα που έρχεται η γιατρός οι επισκέψεις στο αγροτικό ιατρείο για εξέταση και συνταγογράφηση είναι πάνω από πενήντα, κάτι που σημαίνει ότι η γιατρός δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τόσο πολλά περιστατικά. Εξίσου σαφές είναι ότι η δύσκολη αυτή κατάσταση δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με εκρήξεις βίας όσο δικαιολογημένα κι αν είναι τα παράπονα των ασθενών.

Σχολιάστε