My Twitter Feed

20 Μαΐου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Καλλιεργούσαν “δάσος” κάνναβης

*Κινηματογραφική καταδίωξη δυο δραστών.

Ολόκληρο «δάσος» με 1.431 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες 19 Μαΐου δύο αλλοδαποί άνδρες και σχηματίσθηκε δικογραφία για άγνωστο συνεργό τους.

Οι προαναφερθέντες καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως ένα μέτρο, σε δασώδη περιοχή ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, την οποία είχαν εκχερσώσει και διαμορφώσει κατάλληλα.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 955 γραμμαρίων, που βρέθηκε μέσα σε σκηνή που είχαν τοποθετήσει στην περιοχή.

Κινηματογραφική καταδίωξη

Να σημειωθεί ότι οι δυο συλληφθέντες προσπάθησαν στη θέα των αστυνομικών να διαφύγουν και μετά από αναζητήσεις, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου περιπολίας «Ice» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα, με το οποίο ανέπτυξαν ταχύτητα κινούμενοι προς το μέρος των αστυνομικών, ωστόσο το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο οδηγός, ενώ ο συνοδηγός διέφυγε πεζός.

Σε χώρο πλησίον του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 6 φυσίγγια. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο δεύτερος συλληφθείς εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην οικία του σε κοντινή περιοχή, όπου βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και μία φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα ιδιοκτησίας του που επέβαιναν οι άλλοι δυο συνεργοί του.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/805621836996945

Φωτομοντάζ: GnomiWebTV

Σχολιάστε