My Twitter Feed

8 Νοεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινά η 1η μονάδα κάνναβης -

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 2022

Συμμετοχή και των εμπόρων Κιλκίς -

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 2022

Καταγγελία-σοκ του Φιλοζωικού Κιλκίς -

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, 2022

“Αλλάζουν τη φιλοσοφία του ΕΣΥ” -

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, 2022

“Υπουργείο εναντίον προσφύγων” -

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, 2022

ΕΛΜΕ: Νίκες για ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ -

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα για συγκέντρωση -

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, 2022

Με πολύ κόσμο η ομιλία Φραγγίδη -

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, 2022

Ξεκινά η 1η μονάδα κάνναβης

Η πρώτη μονάδα φαρμακευτικής κάνναβης στη Βόρεια Ελλάδα ξεκινάει την λειτουργία της στον Περίανθο, κοντά στη Νέα Σάντα Κιλκίς, σε μια έκταση 9,5 στρεμμάτων.

Στα θερμοκήπια της επιχείρησης Grecan, έκτασης 6,5 στρεμμάτων, θα αναπτύσσονται φυτά φαρμακευτικής κάνναβης του είδους Cannabis Stiva L, περιεκτικότητας σε τετραυδροκανναβινόλη άνω του 0,2% και η πρώτη παραγωγή ξηρού ανθού και ελαίου θα βγει την προσεχή άνοιξη.

Η επιχείρηση θα εξάγει την φαρμακευτική κάνναβη για αρχή στη Γερμανία και θα απασχολεί 40 -45 άτομα (χημικοί, γεωπόνοι, εργάτες γης, επιβλέποντες).

Στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι και πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, Γιώργος Γαλανός.

«Είναι κάθετη μονάδα, είναι ναρκωτική ουσία και δεν μπορεί να βγει από το εργοστάσιο. όλη η παραγωγή θα γίνεται μέσα στο εργαστήριο. Υπάρχουν ισχυρά μέτρα προστασίας για την ασφάλεια της επιχείρησης, με θωρακισμένα φυλάκια, φράχτη, 24 κάμερες, ειδικές στολές για τους εργαζόμενους. Στόχος είναι να παράγουμε 9 με 10 τόνους τον χρόνο», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: rthess.gr

Σχολιάστε