My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκινά δράσεις στο Κιλκίς το ΚΑ

Συναντήσεις διαλόγου στους δυο δήμους του νομού Κιλκίς με έμφαση στα αναπτυξιακά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, ξεκινά η Προσωρινή Επιτροπή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού, την έλλειψη υποδομών, την προτεραιότητα στην καταπολέμηση της ανεργίας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Αυτό αποφασίστηκε σε συνεδρίαση της Επιτροπής, η οποία συγκροτήθηκε ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαρτίου. Παράλληλα η Επιτροπή αποφάσισε:

  • Να πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε φορείς, υπηρεσίες, επιχειρήσεις και μονάδες πρωτογενούς τομέα προκειμένου να ενημερωθεί η επιτροπή για τα θέματα που θέτουν ως προβλήματα αλλά και να ακούσει  τις προτάσεις τους.
  • Να εμπλουτίσει τις θέσεις του κινήματος από την ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες της πραγματικής οικονομίας αλλά και την ανάπτυξη συνεχούς διαδραστικής σχέσης με την κοινωνία.
  • Να καλέσει και να κινητοποιήσει όλους τους πολίτες που πιστεύουν στις προοδευτικές ιδέες και την προοδευτική-δημοκρατική παράταξη να συμμετέχουν με την ενεργό παρουσία τους και τις απόψεις τους στον προγραμματικό διάλογο.
  • Μέσω της ιστοσελίδας “kinimaallagis.gr” να εγγραφούν μέλη του κινήματος μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου και όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα ως σύνεδροι μέχρι την 28η Φεβρουαρίου.Να συμμετέχουν στην διαδικασία εκλογής συνέδρων στις 4 Μαρτίου.
  • Να πραγματοποιήσει ως επιστέγασμα αυτής της πορείας κεντρική πολιτική εκδήλωση στο Κιλκίς στις αρχές Μαρτίου.

Την επιτροπή απαρτίζουν οι Παπουλίδης Σταμάτης, Σιλβιστόπουλος Παύλος, Παναγιωτίδης Γιώργος, Κυριακού Γρηγόρης, Πέρκας Στέλιος, Δημητριάδης Λεωνίδας, Αλατζόγλου Σάκης, Αναστασιάδης Γιώργος και Παζαρτσικλής Λάζαρος. Εκ μέρους της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου συμμετέχει ο Χρόνης Μακρίδης π.γραμματέας ΠΑΣΟΚ Θεσ/νίκης.

“Η δημοκρατική παράταξη,το Κίνημα Αλλαγής φιλοδοξεί να αποτελέσει το όχημα προόδου που θα οδηγήσει την πατρίδα μας, όπως ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι διαχρονικά κάνει η προοδευτική παράταξη, στην Νέα Εποχή. Μαζί μπορούμε να το πετύχουμε” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάστε