My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ξεκίνησε η ΝΔ από το Κιλκίς

Στο Κιλκίς εγκαινίασε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, την παρουσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βόρειο Ελλάδα, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια αυτής της παρουσίας θα πραγματοποιηθεί ένα 10ήμερο εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας με κεντρικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

Ο κ. Αυγενάκης, στην κεντρική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κιλκίς, επεσήμανε ότι στόχος της ΝΔ είναι “να γίνει η ζωή των Ελλήνων καλύτερη και να ξαναζωντανέψει η ελπίδα όλων των πολιτών”, οι οποίοι “γνωρίζουν πλέον ότι έχουν να κάνουν με μια κυβέρνηση που όταν δεν ψεύδεται, διχάζει, και όταν δεν διχάζει, λασπολογεί”.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο αν. τομεάρχης Εσωτερικών Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης και βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Βιολιτζής, καθώς και τα μέλη της Π.Ε. ΝΔ Τριαντάφυλλος Πέτρογλου και Νατάσα Σωτηριάδου.

Συνέντευξη τύπου

Πριν από την κεντρική εκδήλωση, τα στελέχη της ΝΔ έδωσαν συνέντευξη τύπου σε ξενοδοχείο του Κιλκίς. Δείτε το σχετικό βίντεο από τη GNOMI WEB TV.

Σχολιάστε