My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες!

kilkisiakosΤην πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε την Δευτέρα ο Κιλκισιακός στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, σε μια πρεμιέρα με αρκετά πρόσωπα καθώς ήταν όλα τα μέχρι στιγμής μετεγγραφικά αποκτήματα, ενώ περισσότεροι από είκοσι ποδοσφαιριστές ήρθαν να δοκιμαστούν από τον Γιώργο Σημαιοφορίδη, δείγμα του ότι το κιλκισιώτικο συγκρότημα είναι πόλος έλξης για πολλούς.

Στην πρώτη προπόνηση έδωσε το παρών σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, με τους Γιώργο Σημαιοφορίδη και Νίκο Κωτάκη να μην…χαρίζονται στους παίκτες, και να τους…τρέχουν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στο γήπεδο βρέθηκαν πενήντα περίπου φίλοι του ΑΟΚ αφού και αυτοί πιστεύουν πως φέτος θα είναι η χρονιά του ιστορικού συλλόγου.

πρωτη προπονηση 1Λιτός και περιεκτικός ήταν ο Γιώργος Σημαιοφορίδης στην δήλωσή του. «Θέλουμε να βάλουμε γερές βάσεις από πολύ νωρίς καθώς ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός την εφετινή αγωνιστική περίοδο» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Κατά τα άλλα συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης με υποψήφιος μετεγγραφικούς στόχους. Βέβαια τις προηγούμενες ημέρες αποκτήθηκαν ο μέσος  Κώστας Λογγινίδης από την Κρηστώνη, ο Τριαντάφυλλος Σαββίδης που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ από τον Αιγινιακό και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης σέντερ φορ, που το πρώτο εξάμηνο πέρσι ήταν στη Δόξα Χέρσου και στη συνέχεια έπαιξε στο Χωρύγι. Πάντως ο Κιλκισιακός θα κάνει γύρω στις 6-7 μετεγγραφές ακόμη ούτως ώστε να είναι πανέτοιμος. Θυμίζουμε πως στις 31 Ιουλίου η αποστολή αναχωρεί για την Βασιλίτσα Γρεβενών όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σχολιάστε