My Twitter Feed

16 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κλειστά τα σχολεία και τη Τετάρτη -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ξαφνική(;) παραίτηση Βαφειάδη!

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Κρουσίων υπέβαλε ο Θόδωρος Βαφειάδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής (Δευτέρα) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

vafeiadis-sismanidis3-001Η παραίτηση, που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, επέφερε ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα στην παράταξη της πλειοψηφίας, μετά την εδώ και πολύ καιρό διαφοροποίηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννη Τσογγίδη, ο οποίος έχει θέσει και με δημόσιες δηλώσεις του στο στόχαστρο της πολεμικής του τον δήμαρχο Δημήτρη Σισμανίδη.

Ο ίδιος ο κ. Τσογγίδης χαρακτήρισε “έκπληξη” της χθεσινής συνεδρίασης τη δήλωση παραίτησης του κ. Βαφειάδη, ο οποίος θα εξηγήσει τους λόγους της κίνησής του, σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή.

Πάντως, σε “πηγαδάκια” εκτός συνεδρίασης γίνονταν λόγος για θέματα αξιοπρέπειας που θέτει ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος, με αποκορύφωμα την υπόθεση της ίδρυσης μονάδας επεξεργασίας βιομάζας στη Τέρπυλλο, για την οποία δήμαρχος και αντιδήμαρχος διαφώνησαν.

Να σημειωθεί ότι την ώρα της ανακοίνωσης της παραίτησης, ο κ. Σισμανίδης ήταν έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων, ωστόσο από τη πλευρά του στενού περιβάλλοντός του τονίζονταν ότι οι αντιδήμαρχοι ορίζονται από τον δήμαρχο και σ` αυτόν θα πρέπει να υποβάλλονται οι τυχόν παραιτήσεις τους.

Λίγο πριν ανακοινωθεί η παραίτηση είχε αποχωρήσει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας διαμαρτυρόμενη για το έντονο ύφος που αντιμετώπισε ο δήμαρχος τον σύμβουλο της παράταξης, Κώστα Ζώτο.

 

Σχολιάστε