My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στο Κιλκίς την Κυριακή, ο Ιβάν Σαββίδης

Γι` άλλη μια φορά βρέθηκε στο Κιλκίς ο νέος μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Η επίσκεψη έγινε προχθές Κυριακή για να παραβρεθεί  σε γάμο συγγενικού του προσώπου. “Κατά το παρελθόν ο Σαββίδης έχει δείξει πολλές φορές ότι βρίσκεται δίπλα στους συγγενείς του”, γράφει χαρακτηριστικά το sport24. 

Ως γνωστόν ο κ. Σαββίδης διατηρεί στενούς συγγενικούς δεσμούς με το Κιλκίς, το οποίο μέχρι στιγμής δεν τους έχει αξιοποιήσει. Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα κι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΗΣ της Θεσσαλονίκης, απ` τη γεννέτειρά του Ν. Σάντα, όπου βρίσκονταν. “Δυστυχώς,  δεν μπόρεσαν ακόμα αυτοί που θα `πρεπε, ν` αξιοποιήσουν την δραστηριοποίηση του Ιβάν Σαββίδη στη χώρα μας”, είπε.

Sτο διάστημα που o κ. Σαββίδης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη είχε αλλεπάλληλες επαφές για θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να παραδώσει την λίστα με τα μέλη της νέας διοίκησης. Θέση συμβούλου ασφαλείας ανέλαβε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Ηλίας Γεροντίδης.

Σχολιάστε