My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανάρχεται η μαγεία του θερινού

dictator_charlie-chaplinΗ κινητοποίηση των πολιτών του Κιλκίς έφερε αποτελέσματα: Την περασμένη Δευτέρα αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο να χρηματοδοτήσει τελικά ο δήμος την αγορά ταινιών και ο Θερινός Κινηματογράφος “Δημ. Ζωηρός” να λειτουργήσει με εθελοντές.
Έτσι, σήμερα Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει συνάντηση στο χώρο του θερινού σινεμά για να ξεκινήσει το καθάρισμα (καρέκλες, δωμάτιο προβολής) και να συζητηθούν θέματα όπως οι ημερομηνίες προβολής, το πρόγραμμα κι οι διαθεσιμότητες.
Από την ομάδα που ορίστηκε την τελευταία φορά, έγινε μία επιλογή 16 ταινιών από την New Star που θα χρησιμοποιούνταν σε κάθε περίπτωση, με τις οποίες μπορεί να γίνει η αρχή, σε περίπτωση που καθυστερήσουν αρκετά οι διαδικασίες με τον δήμο, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ.
Οι ταινίες που επιλέχτηκαν είναι: 1. Κλέφτης ποδηλάτων 2. Μάθε παιδί μου γράμματα 3. Machouca 4. Το Γεράκι της Μάλτας 5. Η αληθινη ζωή του Μπράιαν 6. Take the money and run 7. Notorious 8. Welcome to the show 9. Metropolis 10. Το νόημα της ζωής 11. Η εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων 12. Τα φτερά του έρωτα 13. Ο μεγάλος δικτάτορας 14. Το ταμπούρλο 15. Η Γκερνίκα ( The Guernika) 16. Buena Vista Social Club

 

Σχολιάστε